A311
A318
Dzięki Beni za info o Urbinetkach
też mam sentyment wielki - często jeździłem 306
te dawne A303 widziałem niedawno na jednej stronie
ten busik jest własnością PKS Płock
A346 techniczny w Mobilisie Wawa
skad A335 u Tkaczyka?
Wóz, który poruszał się po mieście miał nr rej. WI 61641 czyli 6381. Tutaj w autonaprawie pod koniec marca.1000 pisze:Ja nie piszę o 6381, tylko 6331.Klawisz pisze: Niekoniecznie, ten autobus zniknął z Cory przed zimą i powrócił przed weekendem majowym. A od tego weekendu postawili go na miejscu widocznym na zdjęciu. Aczkolwiek nie wiem jak jest z jego mobilnością po mieście. W zeszłym roku nie miał atrapy i świateł z przodu, a teraz (ale tojuż po przybyciu na miejsce) stracił tylne.
6381 nie ma nawet tablic rejestracyjnych, czyli raczej jest wyrejestrowany. Dlatego tym bardziej nie jest możliwe, to co napisał kolega Bernard kilka dni temu:Dlatego napisałem, że z pewnością widział nie 6381 a 6331. Numerek bardzo podobny, a właśnie 6331 rzeczywiście mógł o własnych siłach poruszać się po Warszawie... Bo 6381 chyba tylko na holu...6381 wciąż żywy poruszał się dziś po Warszawie, prowadzony przez jednego z użytkowników forum
Ten chyba stoi teraz w Rembertowie.Klawisz pisze:Foto z dzisiejszego poranka. Faktycznie jest mobilny, bo wypchnęli go z krzaków w inne miejsceBernard pisze:6381 wciąż żywy poruszał się dziś po Warszawie, prowadzony przez jednego z użytkowników forum. Powrócił do ośrodka cora gdzie posłuży za bar, przemieszczający się w razie potrzeby.
Już odstawiony stoi bez numerów.ashir pisze:Do kasacji został skierowany 6862. W sumie dobrze, bo on był chyba nawet z zewnątrz przeżarty rdzą.
I bez szyby przy 3 dzwiachMJ pisze:Już odstawiony stoi bez numerów.ashir pisze:Do kasacji został skierowany 6862. W sumie dobrze, bo on był chyba nawet z zewnątrz przeżarty rdzą.
To chyba nie za bardzo po drodze ze strategią MZA , 20 lat służby...we flocie..Kozik pisze:W przyszłym (2015) roku będą złomowane pierwsze SU15 a w 2016 pierwsze MAN'y NG313.