Nowe trasy tramwajowe
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście o ile będzie druga tura.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Oczywiscie - o ils będzie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Czy to nie JKM chciał zalać torowiska asfaltem i puścić tam samochody?
miłośnik 13N
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Tunel średnicowy też, przecież tyle przestrzeni się marnuje.
JKM, Cz. Bielecki...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Jeśli wyjdą na jaw jakieś ciekawostki obecnej ekipy, interesujące powiązania personalne jak na Bemowie, to wygrana HGW przestanie być pewna.Bastian pisze:Oczywiście o ile będzie druga tura.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przed wszystkim pytanie, jak dlugo bycie z PO bedzie zaleta, a nie obciazeniem...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
gfedorynski
Dziś w nocy na Powstańców Śląskich wyładowywano całkiem sporo nowych szyn. Oczywiście cieszę się bardzo, że wreszcie się coś dzieje, ale z drugiej strony myślałem, że szyny to raczej bliżej końca niż początku prac będą potrzebne...
A pozwolenie na budowę jest?
Jest i budowa właśnie się zaczyna. Wreszcie!
-
Stary Pingwin
A, bo te szyny to po to, żeby dziennikarze nie jęczeli...
Inna rzecz, że teraz pewnie łatwiej je było tam dowieźć niż w trakcie trwania budowy.
Inna rzecz, że teraz pewnie łatwiej je było tam dowieźć niż w trakcie trwania budowy.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
-
gfedorynski
Dopóki nie powieszą sieci w zasadzie tak samo łatwo. A jednak leżące szyny mogą nieco utrudniać ruch maszyn. Ale zakładam, że wykonawca wie, co robi.Inna rzecz, że teraz pewnie łatwiej je było tam dowieźć niż w trakcie trwania budowy.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może promocja w Obi była