Remont Krakowskiego Przedmieścia dzisiaj się jeszcze nie zaczął. Chodziło Ci chyba o zamknięcie Nowego Światu.TGM pisze:Bo jest czasowo zmieniona. Przez remont Krakowskiego Przedmieścia. W innym miejscu
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
W DP? A nie chodzi przypadkiem raczej o objazd Bonifraterskiej? 
PS - A nie mówiłem, że ten system jest niewydolny? Ten dopisek powinien obowiązywać tylko przy objazdach rzeczywiście krótkotrwałych. Inaczej działa myląco.
PS - A nie mówiłem, że ten system jest niewydolny? Ten dopisek powinien obowiązywać tylko przy objazdach rzeczywiście krótkotrwałych. Inaczej działa myląco.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
http://www.ztm.waw.pl/baza/20060923/LINIE.HTMbarluk pisze:Gdzie są umieszczone te zmiany związane z remontem KP ??
[ Dodano: 2006-09-21, 12:51 ]
Przecież remont ma objąć cały odcinek między Świętokrzyską, a Królewską, czyli głównie KP;)Messi pisze:Remont Krakowskiego Przedmieścia dzisiaj się jeszcze nie zaczął. Chodziło Ci chyba o zamknięcie Nowego Światu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ale zaraz, przecież to chyba w nieco innych godzinach jest?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Już dawno się pojawiły...ziomal pisze:Na stronie ztm pojawiły się już rozkłady 41.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
CIekawy objazd narodził się dziś w Ząkach. Aleja Piłsudskiego na odcinku od Warszawskiej do Szwoleżerów jest jednokierunkowa. W przeciwną stronę jest objazd nigdzie zresztą nie oznaczony. Kierowcy też nie są o tym poinformowani. Jadąc dziś pierwszym popołudniowym 345 zaliczyłem niezła trasę. Tu specjalnie dla MZ wykaz (bo pewnie nigdy do dziś nie trafił tu autobus liniowy MZA
). Z Piłsudskiego w Szwoleżerów, następnie w lewo w Obrońców, w prawo w Sikorskiego do Kwaitowej. Następnie w ks. Skorupki do Warszawskiej. Sajgon na trasie niezły . Kierowca załapał tylko 18 minut opóznienia a odległościowo to na przystanku Potulicka pokazywał już Targówek-Ratusz na wyświetlaczu.
Całe zamieszanie spowodowane jest asfaltowaniem Piłsudskiego. ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Całe zamieszanie spowodowane jest asfaltowaniem Piłsudskiego.
Linia 111 w kierunku krańca GOCŁAW od pl. Piłsudskiego:
Królewska – Mazowiecka – Kredytowa – Jasna – Świętokrzyska – Nowy Świat i dalej stałą trasą;
Nie rozumiem. Czemu nie może E-2 jechać jak 111 tylko conajmniej 5 minut drogi musi nadkładać?Linia E-2 w kierunku krańca WILANÓW od pl. Bankowego:
Senatorska – Miodowa – Krakowskie Przedmieście – Królewska – Mazowiecka – Kredytowa – Jasna – Świętokrzyska – Nowy Świat i dalej stałą trasą;
- Bastian
- Sułtan Maroka
E-2 pojedzie taką trasą ze względu na obsługę Uniwersytetu (przystanek HOTEL BRISTOL). Ale nie wiem, czemu 111 nie.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
111 też by się tak przydało. Szczególnie dla Gocławia. Chyba, że licza na 303 w tej relacjiBastian pisze:E-2 pojedzie taką trasą ze względu na obsługę Uniwersytetu (przystanek HOTEL BRISTOL). Ale nie wiem, czemu 111 nie.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"