Objazdy i inne okresowe zmiany tras

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Messi

Post autor: Messi » 21 wrz 2006, 11:12

TGM pisze:Bo jest czasowo zmieniona. Przez remont Krakowskiego Przedmieścia. W innym miejscu
Remont Krakowskiego Przedmieścia dzisiaj się jeszcze nie zaczął. Chodziło Ci chyba o zamknięcie Nowego Światu.
Jamais deux sans trois.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 21 wrz 2006, 11:21

W DP? A nie chodzi przypadkiem raczej o objazd Bonifraterskiej? :-k

PS - A nie mówiłem, że ten system jest niewydolny? Ten dopisek powinien obowiązywać tylko przy objazdach rzeczywiście krótkotrwałych. Inaczej działa myląco.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
person
(geograf)

Post autor: person » 21 wrz 2006, 12:47

barluk pisze:Gdzie są umieszczone te zmiany związane z remontem KP ??
http://www.ztm.waw.pl/baza/20060923/LINIE.HTM

;-)

[ Dodano: 2006-09-21, 12:51 ]
Messi pisze:Remont Krakowskiego Przedmieścia dzisiaj się jeszcze nie zaczął. Chodziło Ci chyba o zamknięcie Nowego Światu.
Przecież remont ma objąć cały odcinek między Świętokrzyską, a Królewską, czyli głównie KP;)

reserved

Post autor: reserved » 21 wrz 2006, 15:13

R-11 Kleszczowa pisze:A zwróciliście uwagę, że tak koncert Stinga jak i grupy Duran Duran zeszły się w czasie z DTP O-)
Niestety, mam zaproszenie na koncert Duran Duran i do jasnej anielki nie pójde, bo są DTP :/

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 21 wrz 2006, 15:21

No ale zaraz, przecież to chyba w nieco innych godzinach jest?
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 21 wrz 2006, 15:24

Taa...to po służbie może se zzrobie przejazd DD lub 41? :D
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie ;-) To tylko efekt uboczny.

Zły chłopiec i troll pozdrawia

reserved

Post autor: reserved » 21 wrz 2006, 15:24

Bastian pisze:No ale zaraz, przecież to chyba w nieco innych godzinach jest?
Tzn ja jade na Duran Duran potencjalnie bo tak naprawde to chce zobaczyc Myslovitz, a caly festyn sie zaczyna o 13.00... pozatym niewiem czy m isie bedzie chcialo caly dzien po za domem.

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 21 wrz 2006, 15:26

Na stronie ztm pojawiły się już rozkłady 41. :D
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie ;-) To tylko efekt uboczny.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 21 wrz 2006, 16:04

ziomal pisze:Na stronie ztm pojawiły się już rozkłady 41. :D
Już dawno się pojawiły...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 21 wrz 2006, 16:06

Ojć........ #-o
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Awatar użytkownika
Plesim

Post autor: Plesim » 21 wrz 2006, 16:10

CIekawy objazd narodził się dziś w Ząkach. Aleja Piłsudskiego na odcinku od Warszawskiej do Szwoleżerów jest jednokierunkowa. W przeciwną stronę jest objazd nigdzie zresztą nie oznaczony. Kierowcy też nie są o tym poinformowani. Jadąc dziś pierwszym popołudniowym 345 zaliczyłem niezła trasę. Tu specjalnie dla MZ wykaz (bo pewnie nigdy do dziś nie trafił tu autobus liniowy MZA ;-) ). Z Piłsudskiego w Szwoleżerów, następnie w lewo w Obrońców, w prawo w Sikorskiego do Kwaitowej. Następnie w ks. Skorupki do Warszawskiej. Sajgon na trasie niezły . Kierowca załapał tylko 18 minut opóznienia a odległościowo to na przystanku Potulicka pokazywał już Targówek-Ratusz na wyświetlaczu.
Całe zamieszanie spowodowane jest asfaltowaniem Piłsudskiego. ](*,)

Awatar użytkownika
TGM

Post autor: TGM » 21 wrz 2006, 17:06

Linia 111 w kierunku krańca GOCŁAW od pl. Piłsudskiego:
Królewska – Mazowiecka – Kredytowa – Jasna – Świętokrzyska – Nowy Świat i dalej stałą trasą;
Linia E-2 w kierunku krańca WILANÓW od pl. Bankowego:
Senatorska – Miodowa – Krakowskie Przedmieście – Królewska – Mazowiecka – Kredytowa – Jasna – Świętokrzyska – Nowy Świat i dalej stałą trasą;
Nie rozumiem. Czemu nie może E-2 jechać jak 111 tylko conajmniej 5 minut drogi musi nadkładać?

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 21 wrz 2006, 19:47

E-2 pojedzie taką trasą ze względu na obsługę Uniwersytetu (przystanek HOTEL BRISTOL). Ale nie wiem, czemu 111 nie.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 21 wrz 2006, 19:52

Bastian pisze:E-2 pojedzie taką trasą ze względu na obsługę Uniwersytetu (przystanek HOTEL BRISTOL). Ale nie wiem, czemu 111 nie.
111 też by się tak przydało. Szczególnie dla Gocławia. Chyba, że licza na 303 w tej relacji O-) :-s
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
MZ
Słońce Radomia
Kontakt:

Post autor: MZ » 21 wrz 2006, 20:14

Plesim pisze:Tu specjalnie dla MZ wykaz. Z Piłsudskiego w Szwoleżerów, następnie w lewo w Obrońców, w prawo w Sikorskiego do Kwiatowej. Następnie w ks. Skorupki do Warszawskiej.
:arrow: O żesz w mordę! =P~ Jeśli to było asfaltowanie, to pewnie tylko dziś? Gdzieś są podane jakieś daty tych objazdów?

Zablokowany