Wakacje 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Rzeźbienie postojów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Całkiem normalna rzecz, ciekawe ile osób się jeszcze na to złapie? Nikt nie czyta dopisku pod rozkładem czy jak? 
06 to powinien być przystanek techniczny, bo ciągle ktoś z tym problemem wyskakuje.
Ludzie potrafią czekać na tramwaj przy rozebranych torach, a Ty się spodziewasz, że będą czytali rozkłady?
Dokładnie to Woronicza ma to 64/411+502. Widziałem na 411 na kursie skróconym, ale może też do Starej Miłosny jedzie również na tej linii.Gontar pisze:502 i 411 będzie zmodyfikowane, gdyż będzie chyba 6 albo 9 BWL. Łącznie obie linie ma obsługiwać bodaj 10 brygad z R10 i R7. (plus te 3 poranne z Kleszczowej łączone z 517.)
Wczoraj pierwszy raz widziałem te dziwadła...przyjazd na 411 wysiadka i zmiana na Techniczny podjazd na konstytucji kierunek Metro postój i odjazd jako 502 , przyjazd 502 na Metro postój słupek 411 i zmiana na 411. Niektórzy już dostają oczopląsów a co dopiero lemingi...A najlepsze jest to że część tych brygad jest całodzienne i zmiany Lini są co kółko..Masakra.miało być lepiej wyszło jak zawsze bo postój na krańcu Stara miłosna pozostał 1-4 minuty. No ale kto za ZTM podąży chyba tylko Dalajlama..
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Specjalnie jest taki krótki postój w Starej Miłośnie, bo w obydwie strony jest inna trasa. 
Z czym się łączy 061 na 101? Bo jakaś nowa BWLka doszła 
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
- maciek.dab859
Czy w rozkładzie wakacyjnym istnieje taka brygada jak 015/105? 
- maciek.dab859
No właśnie to mnie zdziwiło, że jest 013 i 016(B)/105 z Kleszczowej oraz 014/105 z Stalowej, a 015/105 nie ma i jest dziwna luka.