Informacja pasażerska
To nie jest pierwszy raz.
Dodatkowe kursy niskie czasami nie są dowieszane. W drugą stronę i w zakresie godzin nie powinny występować niezgodności.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- vernalisadonis
W niektórych autobusach już się pojawia ten przystanek nawet w zapowiedziach. Tak przynajmniej jest na 401.ashir pisze:Czy przez 10 miesięcy nie będzie w rozkładach, a tym samym na tablicach elektronicznych przystanku Zapustna (w kierunku Ursusa-Niedźwiadka). Tyle czasu ma trwać remont Kleszczowej. Jeszcze przed rozpoczęciem się remontu ZTM postanowił, że uruchomi ten przystanek (moim zdaniem głupia decyzja, ale jak sobie chcą) dla 401 i 517, ale już nikt aktualizacji rozkładów nie przeprowadził.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Jechałem sobie dzisiaj 502. Jakiś 83xx. Przy Promenadzie autobus powiedział mi coś o "Centrum Optyki". Zabawa jest w tym taka, że wczoraj jeździłem 502 jakimś 83xx i mówił mi "Centrum Handlowe Promenada". Ktoś wie o co kaman? 
Takich kwiatków trochę jest. Któryś SU18 z Woronicza (bodajże 8869) nadal zatrzymuje się na Curtis Plaza, a zdaje się, że zmiana Promenady była później 
Według rozkładu 177 w kierunku P+R Al. Krakowska przystanki Skorosze i Hassa są przypisane do ulicy Trenów.
Według rozkładów też w jedną stronę przystanki leżą na Skoroszewskiej, a w drugą na Sławoja-Składkowskiego. 
Skoro już przy Ursusie jesteśmy...
A602 (Grodzio) na Z-7 nadal zapowiada "Siłaczki" zamiast "Lalki"
Dobrze, że w ogóle gada. Od Grodzia nie należy więcej wymagaćkuracyja pisze:Skoro już przy Ursusie jesteśmy...
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
Zarówno Ostrobramska jak i Grodzio twardo informują o trasie zmienionej 199 (od dziś obowiązuje trasa podstawowa).
Czy twardo.... 1530 to tylko z numerem linii śmigał.alojz pisze:Zarówno Ostrobramska jak i Grodzio twardo informują o trasie zmienionej 199 (od dziś obowiązuje trasa podstawowa).
-
Tranzystor
A według wyświetlaczy "Stalowych" wozów na 170 kraniec PKP ZACISZE-WILNO znajduje się na wiadukcie Mostu Poniatowskiego.ashir pisze:Według rozkładu 177 w kierunku P+R Al. Krakowska przystanki Skorosze i Hassa są przypisane do ulicy Trenów.Według rozkładów też w jedną stronę przystanki leżą na Skoroszewskiej, a w drugą na Sławoja-Składkowskiego.
Ciekawe skąd się tam w ogóle wzięło takie nagraniekuracyja pisze:Skoro już przy Ursusie jesteśmy...
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
Za to na 143 wyświetlacze o zmianie trasy nie informują, mimo ze zmiana trasy w Rembertowie nie jest przecież od wczoraj.alojz pisze:Zarówno Ostrobramska jak i Grodzio twardo informują o trasie zmienionej 199 (od dziś obowiązuje trasa podstawowa).
W śmiesznej linii 40 niepotrzebnie blokującej zajezdnię R-1 "Wola" na kartkach udających boczne dechy pojawił się przystanek "PM OT".
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Dlaczego przystanek dla 186 i 414 w Al. Prymasa 1000-lecia nad Obozową nosi nazwę Obozowa, podczas, gdy tramwaje i nocniki zatrzymują się w ZP Majakowskiego? W związku z inną nazwą przystanku, elektroniczne tablice nie pokazują możliwości przesiadki w linie jadące górą/dołem. Czy nadanie odmiennej nazwy było czymś podyktowane?