Informacja pasażerska
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chyba nie rozumiem 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
"W kierunku krańca pl. Wilsona", po czym niżej dowiadujemy się, że przystankiem krańcowym jest Dw. Centralny.Bastian pisze:Chyba nie rozumiem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rzeczywiście 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
ZTM nakleił 444 na przystanku Foksal 01, chociaż w rozkładzie wcale tego przystanku nie ma. Jak jechałem to stanął tam, ale czy powinien? 
A na 187 na dotychczasowej desze (desze?
) bocznej ktoś długopisem domalował strzałki przy przystankach Pl. Konstytucji, Krucza, Piękna (że w jedną stronę tylko). Oczywiście jak rozumiem w drugą stronę autobus nie zatrzymuje się między Politechniką a Rozbratem...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zatrzymuje się. Na pl. Na Rozdrożureserved pisze:A na 187 na dotychczasowej desze (desze?) bocznej ktoś długopisem domalował strzałki przy przystankach Pl. Konstytucji, Krucza, Piękna (że w jedną stronę tylko). Oczywiście jak rozumiem w drugą stronę autobus nie zatrzymuje się między Politechniką a Rozbratem...
No i przy Marszałkowskiej. Ale decha boczna informuje, że autobus za przystankiem Metro Politechnika ma przystanek Rozbrat. Jeśli już musi to być tak prymitywnie robione, to chociaż poprawnie...
Daj spokój z tą beznadziejną linią. 
Ja do niej nic nie mam, wśród linii na Beresteckiej jest jedną z rzadszych, a zawsze mi podjeżdża od razu. 
W 2152+2153 na 20 wbity ręcznie kraniec Żerań Wschodni, dezorientując pasażerów 
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Zwróciłeś uwagę motorniczemu? Pomylił się (krańce w Buse są alfabetycznie, Żerań Wschodni sąsiaduje z Żeraniem FSO), ale gdybyś poinformował,to przypuszczalnie wykonałby tych kilka ruchów palcem i przestawił kraniec na prawidłowy. Wszystkie linie poskracane w związku z zamknięciem na Bemowie nie mają aktualnej wersji trasy w Buse, więc kraniec docelowy wbija się ręcznie, jeżdżąc bez zapowiedzi.
Właśnie.. Na tych liniach, co kończą na Politechnice, nie dało wbić ręcznie "502/514 GUS - Trasa zmieniona", a?
Akurat tu pół biedy, bo autobus do Politechniki i tak dojeżdża. Gorzej np. z takim 118, które miało na wyświetlaczach "Metro Politechnika", a tam nie dojeżdża.
No to też pół biedy, bo to tylko jeden przystanek. Czyli... nie dało się. A wiem, że by się dało... 
Ja tam na 118 widziałemreserved pisze:Akurat tu pół biedy, bo autobus do Politechniki i tak dojeżdża. Gorzej np. z takim 118, które miało na wyświetlaczach "Metro Politechnika", a tam nie dojeżdża.
"Plac Konstytucji
TRASA ZMIENIONA"