A w DŚ jak? Bo ja wyprawki też potrafię czytać.Domas pisze:Zmieni się ogólnie rozkład, R-4 dostanie np. 5, 7 i 014/162
Zmiany obsługowe - październik 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Bo się głównie na nich opierasz.
Jak czegoś nie wiem to pojadę i osobiście zobaczę, ale nie o tym było pytanie cwaniaczku.Domas pisze:Bo się głównie na nich opierasz.
To się dowiesz jak będzie wyprawka na DŚ.ashir pisze:A w DŚ jak? Bo ja wyprawki też potrafię czytać.
Ale Mobilisu już np. nie będzie. 
Kto nie ma, ten nie ma...
No właśnie to skoro masz te swoje niezależne źródła to masz okazję do ich zaprezentowania. 
Niech tylko nowy admin posprząta kwestie techniczne związane z karaniem użytkowników, a, obiecuję Wam to, obaj zostaniecie stąd za te wzajemne kopanie po kostkach odstrzeleni.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Z całym szacunkiem do Twojej osoby i tego, że jesteś moderatorem, ale karanie za to, że szanowny pan ashir ma problem z tym, że ktoś przytoczył informację z tego samego źródła co on i uważa to za cwaniakowanie (a sam przy tym jest hipokrytą), jest trochę nie-fair. Ale okej, rozumiem, forum prywatne, możesz karać kogo chcesz. Jak dla mnie EOT.pawcio pisze:Niech tylko nowy admin posprząta kwestie techniczne związane z karaniem użytkowników, a, obiecuję Wam to, obaj zostaniecie stąd za te wzajemne kopanie po kostkach odstrzeleni.
Jak to ty mówisz, nie przynudzaj. 
Podział na 162 od poniedziałku:
R-3: 1, 4, 6, 09, 010(A), 011(A), 012, D27(B)-D31(B)
R-4: 5, 7 i 014
Mobilis (M22): 021(A)-023(A), D24(B)-D26(B)
Mobilis (M58): 2, 3, 5 i 8
Znika łączenie 52/162+159.
Domas pisze:Z całym szacunkiem do Twojej osoby i tego, że jesteś moderatorem, ale karanie za to, że szanowny pan ashir ma problem z tym, że ktoś przytoczył informację z tego samego źródła co on i uważa to za cwaniakowanie (a sam przy tym jest hipokrytą), jest trochę nie-fair. Ale okej, rozumiem, forum prywatne, możesz karać kogo chcesz. Jak dla mnie EOT.pawcio pisze:Niech tylko nowy admin posprząta kwestie techniczne związane z karaniem użytkowników, a, obiecuję Wam to, obaj zostaniecie stąd za te wzajemne kopanie po kostkach odstrzeleni.
Starajcie się dalej. Pracujecie na odrzucenie apelacji przed zapadnięciem wyroku.ashir pisze:Jak to ty mówisz, nie przynudzaj.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Dobra też to widzę, ale czy ktoś wie może z czym od poniedziałku będzie się łączyło 58/180? Bo szukam, szukam i nic mi do głowy nie przychodzi co by potwierdziły rozkłady.Domas pisze:Podział na 162 od poniedziałku:
Natomiast informacja z innego źródła. Tak od października wygląda obsługa 126:
DP
Stalowa
ITS Michalczewski
PKS Grodzisk Mazowiecki
DŚ
Stalowa
ITS Michalczewski
PKS Grodzisk Mazowiecki
W DP PKS zyskał jedną całkę kosztem ITS, ponieważ ten wysyła (już od września) dodatkowo w szczycie piąty wóz na 152, o czym nie wiedziałem i myślałem po prostu, że po to zmieniono 04/152 na 4/152, żeby w szczycie bezkosztowo przez krótki czas podbić w szczycie linię z 12 do 10 minut, a kierowcy żeby mieli długie postoje w międzyszczycie oraz wczesnym rankiem i wieczorem. Ale widać ZTM zadbał o kierowców, to dobrze. Mam natomiast inne pytanie, PKS przejął tą brygadę na 126, ale według moich wyliczeń w szczycie na mieście jest 49 wozów z "Wschodu", coś pominąłem czy tak ma być?
W weekend zrobił tak samo. W wakacje była brygada M4, natomiast widzę, że teraz jest całodzienna. (Dziwne, że nie dodali brygady na 133 w DŚ jak tam są postoje po 4 min...ashir pisze: ponieważ ten wysyła (już od września) dodatkowo w szczycie piąty wóz na 152, o czym nie wiedziałem i myślałem po prostu, że po to zmieniono 04/152 na 4/152, żeby w szczycie bezkosztowo przez krótki czas podbić w szczycie linię z 12 do 10 minut, a kierowcy żeby mieli długie postoje w międzyszczycie oraz wczesnym rankiem i wieczorem. Ale widać ZTM zadbał o kierowców, to dobrze.
EOT
Nie można MOB58 dać na 105/171 na 105 w zamian R-4 na 162 -wyjazdy/zjazdy do Szwedzkiej?Domas pisze:Podział na 162 od poniedziałku: