A pozwalał wam robić zdjęcia ?? Mi powiedział że nie moge mu (Manowi) robić zdjęć bo na zajezdni kazali kierowcy żeby oganiał robiących zdjęcia bo sobie tego nie życzą. Wyszło na to że ITS nie chce żeby kto kolwiek robił zdjęcia ich nowym autobusom.R-11 Kleszczowa pisze:Ten, który jak podjechał na DWC został obfocony z każdej strony.......a raczej jego wózhafilip84 pisze:a ktory to byl?![]()
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
ale nas było 14 a kierowca jedenIndeX148 pisze:A pozwalał wam robić zdjęcia ?? Mi powiedział że nie moge mu (Manowi) robić zdjęć bo na zajezdni kazali kierowcy żeby oganiał robiących zdjęcia bo sobie tego nie życzą. Wyszło na to że ITS nie chce żeby kto kolwiek robił zdjęcia ich nowym autobusom.R-11 Kleszczowa pisze: Ten, który jak podjechał na DWC został obfocony z każdej strony.......a raczej jego wóz![]()
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
- MeWa
- Cukiereczek
Interpunkcja, ortografia!IndeX148 pisze: A pozwalał wam robić zdjęcia ?? Mi powiedział, że nie moge mu (Manowi) robić zdjęć, bo na zajezdni kazali kierowcy, żeby oganiał robiących zdjęcia, bo sobie tego nie życzą. Wyszło na to, że ITS nie chce, żeby kto kolwiek robił zdjęcia ich nowym autobusom.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
ja bym zaczal od stylistyki...MeWa pisze:Interpunkcja, ortografia!IndeX148 pisze: A pozwalał wam robić zdjęcia ?? Mi powiedział, że nie moge mu (Manowi) robić zdjęć, bo na zajezdni kazali kierowcy, żeby oganiał robiących zdjęcia, bo sobie tego nie życzą. Wyszło na to, że ITS nie chce, żeby kto kolwiek robił zdjęcia ich nowym autobusom.
Hmm...to to 408 jedzie chyba aż do Gorzowa Wielkopolskiego
Tam jest takie osiedle Chruścik (przynajmniej istnieje stacja kolejowa).
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Budują tam obwodnicę w ciągu trasy S-3 Świnoujście- Szczecin- Gorzów Wlkp. - Zielona Góra- Legnica i dalej do granicy w Lubawce.MZ pisze:To wygląda jak na jakiejś pustyni, a nie w Gorzowie
![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel