Mapa komunikacji miejskiej
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak już się czepiać, to po pierwsze: nie został narysowany skręt tego 107 w Królewską. Po drugie: co 107 robi potem, gdy już ruszy z tego przystanku?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A rozwiązaniem mojej zagadki było to, że dla C27/C76 wcale tam nie jest przystanek dla wysiadających, tylko przelotowy, bo można jechać autobusem dalej do Centrum. 
Ciekawe masz życie, chłopie.
A nie narzekam. 
I tak z okazji budowy S8 w Jankach nikt już nie zaznacza właściwych pozycji przystanków. Bo i po co 

Zauważyłem na mapie brak przystanku Modzelewskiego przy którym staje N36 w kierunku Centrum
Rozszerzono arkusz s4 na którym też załapała się przy okazji Góra Kalwaria.Wolfchen pisze:Zastanawiam się, kiedy zostanie dodany arkusz z Sobikowem...
189 w dalszym ciągu jeździ ul. Ryżową. I równocześnie Kleszczową ( w obu kierunkach ).
Nie jeździ, mapa została zaktualizowana. 
ashir, przyjrzyj się uważniej arkuszowi 4
No przecież na Chrobrego jeździ, więc jest dobrze.Domas pisze:Nie Ryżowa, tylko Chrobrego.
1) Łącznica Modlińska - most Grota w relacji pn-zach jest czynna już od kilku tygodni.
2) przyst. Żerań FSO 52 (na mapie przed Elektronową) znajduje się od dawna niemal naprzeciwko przyst. EC Żerań (za małym rondem).
3) ZP Zaj. Żoliborz dla tramwajów - zlitować się i poprawić zdroworozsądkowo.

2) przyst. Żerań FSO 52 (na mapie przed Elektronową) znajduje się od dawna niemal naprzeciwko przyst. EC Żerań (za małym rondem).
3) ZP Zaj. Żoliborz dla tramwajów - zlitować się i poprawić zdroworozsądkowo.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Bardzo miło, że ktoś czuwa na bieżąco nad mapą i już wariantowe L-3 wylądowało na Lipowej i Rolnej, ale pragnę zwrócić uwagę, że tuż wyżej (na ul. Łączności) przydałoby się też wywalić wariantowe L-1, bo już nie robi wariantowego kursu z podjazdem do Os. Walendia, dlatego też na dalszym odcinku tej ulicy na mapie już ją usunięto. Co do L-3 to bardzo dziękuję, że zniknęło już z Dworcowej. 
Zaktualizowano mapkę i tak oto:
143 i 225 jeżdżą Strażacką
przystanek Bartycki jest warunkowy
dodane zostały nowe przystanki dla linii L17
uruchomiono 151
Nie zauważyłem żadnych błędów, więc dziękuję za czujność
143 i 225 jeżdżą Strażacką
przystanek Bartycki jest warunkowy
dodane zostały nowe przystanki dla linii L17
uruchomiono 151
Nie zauważyłem żadnych błędów, więc dziękuję za czujność