[KM] Górny Mokotów
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wyobrażacie sobie awanturę, gdyby na Mokotowie w soboty i niedziele tramwaj pojawiał się równie "często" jak w lesie na Borneo?
I czy naprawdę nikt tym z metra do Galmoku nie jeździ?
I czy naprawdę nikt tym z metra do Galmoku nie jeździ?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie.
Metro Służew i co 10 min 189.
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
Zresztą do metra szybciej byłoby pieszo już dojść, niż wlec się 31. 
Bardziej się wlecze niż w dzień powszedni?reserved pisze:Zresztą do metra szybciej byłoby pieszo już dojść, niż wlec się 31.
Nie można wysłać w weekendy 14 na Służewiec, a 31 zmienić z powrotem w 44?
14: zmiana trasy pomiędzy DP i DS? Ciężko to widzę.
A jeśli chodzi o wyjeżdżanie wozokm, to lepiej niech sobie jeżdżą na czymś sensowniejszym, nie wiem, może 24...
A jeśli chodzi o wyjeżdżanie wozokm, to lepiej niech sobie jeżdżą na czymś sensowniejszym, nie wiem, może 24...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Tak by było chyba najsensowniej...Nie można wysłać w weekendy 14 na Służewiec, a 31 zmienić z powrotem w 44?
Kiedyś, o ile dobrze pamiętam, przez kilka lat w szczycie wszystkie czwórki jeździły na Służewiec.14: zmiana trasy pomiędzy DP i DS? Ciężko to widzę.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Od 14:30 wczoraj to miałem. Moment po północy na R-1. Ani razu nie zdarzyło się, żeby zabrakło miejsc siedzących w solówce. A poza odcinkiem Galmok - Wierzbno jeździli pojedynczy ludzie, albo jeździłem na pusto.Glonojad pisze:I czy naprawdę nikt tym z metra do Galmoku nie jeździ?
Linia jak linia. W szczycie też 31 nie jest potrzebne aż do Wilanowskiej - a na pewno nie na potrójniakach co 3 minuty.
Znowu można by rozważać zrobienie pętli (może dla dwukierunkowców) koło Metra Wierzbno. Miejsca tam jest chyba pod dostatkiem.
Znowu można by rozważać zrobienie pętli (może dla dwukierunkowców) koło Metra Wierzbno. Miejsca tam jest chyba pod dostatkiem.
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie, to nie jest "linia jak linia", to wozi powietrze i okołozerowy czynnik ludzki. Wagoniki zasuwają przez pół miasta rano tylko po to, żeby pojeździć bez celu i sensu, a wieczorem wrócić przez pół miasta. Nie da się bardziej marnować brygad i kilometrów.
-
Stary Pingwin
Ktoś mądry wymyślił solówki, ktoś inny zgrupował je w dwóch zakładach. Brak trzeciego mądrego, żeby zrobić z tym porządek? Może Unia nie pozwala?
miłośnik 13N
Solówki na dwóch zakładach były grupowane w czasach, gdy Mokotów dojeżdżał w DP na 5, a o solówkach w weekend czy wieczornych podmianach w DP na 31 nikt nie myślał.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Stary Pingwin
Dzisiejsze nie do końca. Choć przeniesienie czterech na Mokotów by spowodowało, że te brygady rano i tak by na 6 musiały dojeżdżać, więc tu idealnego rozwiązania nie ma.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan