Wyłączenie z ruchu Mostu Łazienkowskiego
Moderator: Wiliam
Tak wiem 125 bez problemu bym zlapal tam i zyskal godzine, ale skad moglem wiedziec ...
Ashir, też chyba zapomniałeś, że tego tyle tam już jeździ 
Wiem jak jutro oszczedzic godzinke : poprosic kierowce o wypuszczenie na wale, wejsc schodami na most i zapukac do pierwszego stojacego w korku na moscie 
( tak wiem ze to niezgodne z przepisami, ale dzis wszyscy wypuszczali ludzi na poniatowskim, desperatow chcacych stac w korku pol godziny zeby cofnac sie kilka km bedac kilometr od centrum nie bylo)
( tak wiem ze to niezgodne z przepisami, ale dzis wszyscy wypuszczali ludzi na poniatowskim, desperatow chcacych stac w korku pol godziny zeby cofnac sie kilka km bedac kilometr od centrum nie bylo)
Pewnie wtedy będzie uruchomienie przystanków w trybie awaryjnym.
Poza tym: raz, że armageddon będzie jutro, potem się sporo ludzi przyzwyczai.
Dwa: gdyby to miało trwać dłużej, to i tak nie wygląda na najlepsze rozwiązanie.
Trzy: może jednak będzie trwało tylko tydzień.
Cztery: w tramwajach na Poniatowskim i tak się wszyscy nie zmieszczą
Poza tym: raz, że armageddon będzie jutro, potem się sporo ludzi przyzwyczai.
Dwa: gdyby to miało trwać dłużej, to i tak nie wygląda na najlepsze rozwiązanie.
Trzy: może jednak będzie trwało tylko tydzień.
Cztery: w tramwajach na Poniatowskim i tak się wszyscy nie zmieszczą
ŁK
Dziś wieczorem to jeszcze mecz swoje do korka dołożył...
Dokładnie tam. Przejazd 523 około 12 na Pragę właściwie bez żadnego zatrzymania. Powrót półtorej godziny później już olbrzymi problem na zjeździe z Poniatowskiego i dalej w kierunku Torwaru.. Choć ogólnie nie było tak źle. Cały odcinek objazdowy około 10 minut.
Przejechałem się dziś 502 z Saskiej na Rozbrat ok. godz. 16:00. 25 minut. 
W weekend można zdejmować swobodnie. W tygodniu już nie. W dzień powszedni w godzinach szczytu palca nie wciśniesz do 2.Domas pisze:Nie, tam nie starczy połowa.rhemek pisze:zdjac z 2-ki , tam na razie starczy polowa .
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
- Solaris U10
14 to by można praktycznie bezboleśnie zawiesić, bo akurat są ferie politechniczne.
14 w ogóle powinna od dawna już nie żyć (tj. odkąd odbudowano wiadukt w Andersa). Serce mnie dziś bolało, jak najdłuższa Pesa pusta jechała na linii 14 przy pl. Unii.
Czyli teraz doraźnie: 35 na Banacha, 14 do piachu
i są brygady.
Czyli teraz doraźnie: 35 na Banacha, 14 do piachu
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Hola hola, a co na Puławskiej zamiast 35 i 14? 12 kursów na godzinę w szczycie zabieramy lekką ręką?
Jakby to powiedzieć, tłumy czternastką Puławską nigdy nie podróżowały. Co do 35 - może faktycznie nieco się rozpędziłem.
Niemniej, trzeba solidarnie wesprzeć w biedzie.

Niemniej, trzeba solidarnie wesprzeć w biedzie.
Nic! Jakoś do przedwczoraj wszyscy doskonale radzili sobie bez niej.Domas pisze:Co w zamian za 11 na PŚ?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
No dobra, ale Dywizjonu 303 dla autobusów zostało zawieszone w zamian za tramwaj. To teraz mieszkańcy będą drałować z rana pół kilometra do przystanku?
Się odwiesi.
Powinni w trybie awaryjnym od jutra uruchomic 2 linie. Np z mojego kierunku wybralbym jutro 125 i metro w ciemno zamiast 525.