Nie skreślaj tak szybko 114 i 186. One naprawdę są dobrymi dawcami - dla rozsądnie poprowadzonych objazdów, ofkors!KwZ pisze:5. Branie autobusów z innych linii (E-4, 101, 186, 114) w sytuacji, gdy autobusy już zamieszane jeżdżące po Poniatowskim są półpuste - to zły pomysł. Nawet jeśli E-4 powinno być zlikwidowane 2 miesiące temu.
Wyłączenie z ruchu Mostu Łazienkowskiego
Moderator: Wiliam
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Być może się nie znam, ale jak to różnica 8 czy 22 skoro obie te linie bedą jeździć Grochowską?kangoo2 pisze:Dziekuję Ci ZTM'ie za znacznie częstsze kursy 77 oraz 22 do Wiatracznej od 19.02![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby tak jeszcze znalazły się przeguby oraz mikroszczyt między 7 a 9 na dowozówce 311, byłoby wprost wspaniale
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Taka, że po lewej stronie 22 ma bliżej pętlę niż 8. Oraz że 8 na lewym odcinku jest od soboty dublowane przez 11.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
To nie lepiej zawiesić jadące przez pół miasta 11, skoro i tak na Powstańców zostały autobusy?Mario pisze:Taka, że po lewej stronie 22 ma bliżej pętlę niż 8. Oraz że 8 na lewym odcinku jest od soboty dublowane przez 11.
No raczej nie zawiesza się linii tuz po jej oddaniu, ale czy nie można było skierować 11 z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną ? To w dodatku tylko zmiana "objazdu", a czas dojazdu z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną jest praktycznie taki sam, jak dojazd z Daszyńskiego na Marymont.adner pisze:To nie lepiej zawiesić jadące przez pół miasta 11, skoro i tak na Powstańców zostały autobusy?Mario pisze:Taka, że po lewej stronie 22 ma bliżej pętlę niż 8. Oraz że 8 na lewym odcinku jest od soboty dublowane przez 11.
TVN Warszawa w internetach podało informację o podbiciu 77 i zmianach na 8 i 22, na forum taki wpis:
Co to da : D Na bank ten ktoś realizuje program ,,Nie znam się, ale się wypowiem".
9 jest niezabieralna, zmniejszmy jej częstotliwość na rzecz wspomagającej jej 77! : D
jakiśtypnatvnwarszawal pisze:zostawić 8 i 22 a zmniejszyć kursowanie 9
Co to da : D Na bank ten ktoś realizuje program ,,Nie znam się, ale się wypowiem".
9 jest niezabieralna, zmniejszmy jej częstotliwość na rzecz wspomagającej jej 77! : D
Tylko jaką trasą?Slon pisze:No raczej nie zawiesza się linii tuz po jej oddaniu, ale czy nie można było skierować 11 z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną ? To w dodatku tylko zmiana "objazdu", a czas dojazdu z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną jest praktycznie taki sam, jak dojazd z Daszyńskiego na Marymont.
Jak 8 do tej pory : PPaweł D. pisze:Tylko jaką trasą?Slon pisze:No raczej nie zawiesza się linii tuz po jej oddaniu, ale czy nie można było skierować 11 z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną ? To w dodatku tylko zmiana "objazdu", a czas dojazdu z Ronda Daszyńskiego na Wiatraczną jest praktycznie taki sam, jak dojazd z Daszyńskiego na Marymont.
Wszystkie autobusy i tramwaje skierujcie na Wiatraczna 
To by było najkorzystniejsze : Prhemek pisze:Wszystkie autobusy i tramwaje skierujcie na Wiatraczna
KwZ pisze:Buspas na Poniatowskim to już nie jest? Z dwóch pasów jeden spokojnie można zastrzec dla zbiorkomu. Natomiast - rozszerzyć jego obowiązywanie przynajmniej na cały dzień.
Chciałem kiedyś robić o tym projekt na studia, ale mi to odradzono. Jak mierzyłem to za wąskoMZ pisze:KwZ pisze:Buspas na Poniatowskim to już nie jest? Z dwóch pasów jeden spokojnie można zastrzec dla zbiorkomu. Natomiast - rozszerzyć jego obowiązywanie przynajmniej na cały dzień.A czy szerokość torowiska na moście Poniatowskiego pozwoliłaby na przekształcenie go w trambuspas? I wilk byłby wtedy syty, i owca cała
.
Tu masz dyskusję:
viewtopic.php?f=36&t=10225
lis93 pisze:Jak mierzyłem to za wąsko.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Czy ja wiem czy szkoda? Jak teraz przystanki przy patelni mają problem z przepustowością to co dopiero po dodaniu autobusów.