Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2015
Moderator: Wiliam
Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2015
Cztery miesiące bez tramwajów na Wołoskiej
17 pojedzie objazdem przez Puławską, 41 zostanie skrócone do Kieleckiej, 37 zostanie zawieszone (taa... jasne), pojawią się linie zastępcze Z-1 (Metro Wilanowska - al. Wilanowska - Wołoska - Metro Pole Mokotowskie) oraz Z-2 (Metro Wilanowska - al. Wilanowska - Wołoska - Stolbud / Konstruktorska, linia szczytowa). W zamian za to znikają linie 460 i E-4. Tak jak rozumiem zawieszenie (likwidację?) tej drugiej, tak tej pierwszej nie - dopóki metra nie ma to nie powinno się nic grzebać w układzie na Pradze.
17 pojedzie objazdem przez Puławską, 41 zostanie skrócone do Kieleckiej, 37 zostanie zawieszone (taa... jasne), pojawią się linie zastępcze Z-1 (Metro Wilanowska - al. Wilanowska - Wołoska - Metro Pole Mokotowskie) oraz Z-2 (Metro Wilanowska - al. Wilanowska - Wołoska - Stolbud / Konstruktorska, linia szczytowa). W zamian za to znikają linie 460 i E-4. Tak jak rozumiem zawieszenie (likwidację?) tej drugiej, tak tej pierwszej nie - dopóki metra nie ma to nie powinno się nic grzebać w układzie na Pradze.
Nie wiem dlaczego wątpisz w zawieszenie 37.
No i tytuł tematu do zmiany bo to jednak tramwaje i setki za nie.
No i tytuł tematu do zmiany bo to jednak tramwaje i setki za nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chodzi o to, że powątpiewam aby odwiesili po zakończeniu remontu.pawcio pisze:Nie wiem dlaczego wątpisz w zawieszenie 37.
Jaki jest cel linii Z-2, gdy na Służewiec wciąż kursują tramwaje? Szczególnie, że 17 odwiedzi Wierzbno.
Tramwajów będzie znacznie mniej niż teraz.
Obetną 31? Nie twierdzę, że nie będzie ich mniej, ale czy ludzie będą chcieć się pchać w korki na Wilanowskiej zamiast tramwaju co 2-3 minuty?Domas pisze:Tramwajów będzie znacznie mniej niż teraz.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
37 zostanie zawieszone, i myślę że się 17 dostanie po tyłku.
Nie cztery, tylko bez mała siedem miesięcy bez tramwajów na Wołoskiej.Domas pisze:Cztery miesiące bez tramwajów na Wołoskiej
W czerwcu mają otworzyć ten odcinek i zamknąć odcinek Woronicza - Służewiec.osa pisze:
Nie cztery, tylko bez mała siedem miesięcy bez tramwajów na Wołoskiej.
A cała zabawa z tramwajami ma się skończyć 21 września.
Ze Służewca spadną dwa sloty. Niby jeden można by uzupełnić przy pomocy 31 ale nie wiem czy Królikarnia by to puściła.Autobus Czerwon pisze:37 zostanie zawieszone, i myślę że się 17 dostanie po tyłku.
-
michael112
To jaka będzie częstotliwość 17? Bo jak widzę, znika 37 (i w drugą stronę połowa 17), no to to jest jeden slot.
Standardowa 10/15/15.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Jakoś to skoordynują z 18?
Jakoś na pewno
A jakie to ma znaczenie? Przecież w tej chwili punktualność to fikcja.