O cenach coli
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Dziś znalazłem sklep, gdzie jeszcze mają Cherry Coke z zapasów (0,5 l). Jest to Top Market na Wysockiego. W innych sklepach widzę już tylko nową gorszą Colę Cherry.
Dlaczego gorsząjgas pisze:Dziś znalazłem sklep, gdzie jeszcze mają Cherry Coke z zapasów (0,5 l). Jest to Top Market na Wysockiego. W innych sklepach widzę już tylko nową gorszą Colę Cherry.
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Nowa Cola Cherry jest dobra, ale i tak o wiele gorsza od Cherry Coke. W ogóle nie ma porównania.
U mnie na CPNie koło domu stoi jeszcze kilkadziesiąt litrowych i półlitrowych Cherry Coke i nadal nie widać nowej, więc korzystam póki jest. A, że to chyba najbardziej niedoinwestowany i chujowy Orlen w Warszawie (może oprócz tych w Starej Miłosnej i przy Dolinka/Bonifacego) to pewnie nowa Cherry dotrze tu za 2 lata.
U mnie na CPNie koło domu stoi jeszcze kilkadziesiąt litrowych i półlitrowych Cherry Coke i nadal nie widać nowej, więc korzystam póki jest. A, że to chyba najbardziej niedoinwestowany i chujowy Orlen w Warszawie (może oprócz tych w Starej Miłosnej i przy Dolinka/Bonifacego) to pewnie nowa Cherry dotrze tu za 2 lata.
O który to CPN? To bym się zaopatrzył w spory zapas, bo nic tak na kaca u mnie nie działa, jak cherry coke.
Polecam jeszcze sok pomidorowy.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Przy Puławskiej obok ZP Dąbrówka.Asesino pisze:O który to CPN? To bym się zaopatrzył w spory zapas, bo nic tak na kaca u mnie nie działa, jak cherry coke.
Moze i ta stacja jest niedoinwestowana ale mają niskie ceny paliwa jak na Orlen w Warszawie 
Wszystko dzięki pobliskim stacjom Lukoil i Auchan.
Ale generalnie na Puławskiej od Poleczki do Mysiadła są jedne z najniższych cen paliw w Warszawie.
Ale generalnie na Puławskiej od Poleczki do Mysiadła są jedne z najniższych cen paliw w Warszawie.
Tam z kolegami mieliśmy uciechę, że cena paliwa pierwszy raz od "zawsze" była poniżej 5 złotych. Szok, szkoda że nie mieszkam w okolicy.
W Rossmannie po 2zł są gwiazdki Milki Way 
Rossmannie? myślałem, że to drogeria a nie spożywczy
Swoją drogą fajnie bo mi te gwiazdki smakują, z resztą jak prawie każdy wyrób z czekolady. Otworzyli u mnie Rossmanna z tydzień temu to pójdę zobaczyć 

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Ja mieszkam w bezpośredniej okolicy i powiem ci, że te 20gr różnicy w stosunku do reszty miasta średnio rekompensuje mi fakt, że nie mogę pieszo pójść po bułki do sklepu, bo takowego w okolicy nie ma, więc wycieczka do Lidla po kefir i bułkę na śniadanie oznacza 20 min., z czego 10 w samochodzieOs0 pisze:Tam z kolegami mieliśmy uciechę, że cena paliwa pierwszy raz od "zawsze" była poniżej 5 złotych. Szok, szkoda że nie mieszkam w okolicy.
No, ale już niedługo
Nawet jakbym mieszkał na Ursynowie, już bym tylko na Puławskiej tankował 
Dzięki!BJ pisze:Przy Puławskiej obok ZP Dąbrówka.Asesino pisze:O który to CPN? To bym się zaopatrzył w spory zapas, bo nic tak na kaca u mnie nie działa, jak cherry coke.