Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Chłopaki z Mokotowa mają doskonale opanowany system Zielone - Czerwone 
Mógłbyś się rozwinąć nieco w swej wypowiedzi?Kelly pisze:Chłopaki z Mokotowa mają doskonale opanowany system Zielone - Czerwone
A czego tutaj nie rozumieć? Napisał już o tym Szeregowy, ale przytoczę jego myśl "Czerwone-stój, zielone-jedź".
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mokotów? To czerwone na prawo! 
Cześć potrzebuje rozpiski rozkładów R-3 Mokotów ewentualnie innej zajezdni. Chodzi mi mianowicie o taki wzór: http://zapodaj.net/b06c8fd4fe2a0.jpg.html
Takiego nie dostaniesz, bo tramwaje używają zupełnie innego wzoru.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A mogę dostać ten z innym wzorem?
26 co 15 minut w najbliższy weekend to jakiś żart?
Brygady na drzewach nie rosną.Georg pisze:26 co 15 minut w najbliższy weekend to jakiś żart?
Akurat w DS znalazłyby się chyba jakieś tramwaje do obsługi. W końcu to nie szczyt poranny. Poza tym jeśli już zmieniają trasy, to przecież można było chociaż 13 skierować na Cm. Wolski? Tak to na Obozowej jest 16 kursów na godzinę, a między Płocką a Zajezdnią Wola 8 (z czego połowa to solówkowe 27).
Oh jej, straszne, ludzie się nie pomieszczą.
Mogą się nie zmieścić.
To ja napomnę, że w jedną stronę będziesz miał nadpodaż w postaci Z-3.
Z-3 na Woli i Jelonkach?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Nie, na odcinku Okopowa - Dw. Wileński. Na Jelonkach i Woli jest do tego wszystkiego 10 i 11.