Tabor Kolei Mazowieckich
Moderator: JacekM
Tylko ze EN97 nie sa konstrukcja Pesy, WKD chciala cos niskobudzetowego ponizej kosztow to dostala...
A w Acatusach 2 nie ma klocków, są tarcze, a koła i tak się zużywają. Zaś w EN97 hamują głównie silniki, klocki te służą głównie do dohamowania przy zatrzymaniu.
W dniu dzisiejszym z Tłuszcza do Częstochowy i Idzikowic pojechały dwa trójskłady EN57 Przewozów Regionalnych. Czyżby zwrot wypożyczek?
I mam jeszcze takie pytanko. Wiadomo może coś nt. losów powypadkowej EN57AKM-1623? Bo człon Rb to wiadomo że do kasacji (rok temu jak widziałem stał wybebeszony na terenie ZNTK Mińsk Mazowiecki), zaś człony Ra i S pojechały do NEWAG-u i tam zaginęły.
I mam jeszcze takie pytanko. Wiadomo może coś nt. losów powypadkowej EN57AKM-1623? Bo człon Rb to wiadomo że do kasacji (rok temu jak widziałem stał wybebeszony na terenie ZNTK Mińsk Mazowiecki), zaś człony Ra i S pojechały do NEWAG-u i tam zaginęły.
Jakieś 1-2 człony EN57 stoją przed halą KM na Ochocie od wschodniej strony, ale raczej nie jest to AKM.
Właśnie widziałem jeden trójskład tych PRowskich kibli 28 marca w Legionowie i też miałem pytaćFicek pisze:W dniu dzisiejszym z Tłuszcza do Częstochowy i Idzikowic pojechały dwa trójskłady EN57 Przewozów Regionalnych. Czyżby zwrot wypożyczek?

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Impuls jak Impuls, zewnętrznie nic nowego (oprócz malowania), od kilku lat przecież identyczne z mordy jeżdżą w SKM.

Wygląda na to, że ma proste i estetyczne malowanie, a nie jakieś słoneczka i inne esy-floresy.

Jeszcze jedna fota - http://www.antygaleria.pl/details.php?image_id=12623
Bardzo ładne malowanie. Pociąg wygląda bardzo ładnie!
Jeszcze jak trafi na KM6.. 
Na KM6 to trafią pesopiętrusy, te będą śmigać na Grodziskach.

A, czyli na Grodzisk Mazowiecki, Skierniewice i Żyrardów?
-
Michalk001
To kwestia gustu - dla mnie brzydki jest Elf, a Impuls jest jednym z najlepiej prezentujących się EZT-ów. A malowanie przynajmniej bez żadnych udziwnień.rhemek pisze:ale on brzydki