Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Ten temat ma służyć rozważaniom o obsłudze samych rozkładów, a nie o założeniach merytorycznych reformy 4/8. Proszę więc o pilnowanie się w tej kwestii, nawet jeśli nie będzie to proste.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Szykują się jakieś ciekawe zmiany w obsłudze czy podział między zajezdniami pozostaje mniej-więcej taki sam?
Proponuję zamknąć wątek - do czasu, aż będzie o czym rozmawiać.
A od kiedy to w ogóle ma zacząć obowiązywać?
Pawcio pisał, że od maja. 
Czy wraz z nowymi rozkładami będą zmodyfikowane czasy przejazdu tramwajów?
Spamowaniu sprzyja formuła tematu - zamiast napisać co i jak oczekuje się zadawania setki pytań.MichalJ pisze:Proponuję zamknąć wątek - do czasu, aż będzie o czym rozmawiać.
To jeśli pozwolicie merytorycznie (mam nadzieję).
To 4/8 dotyczy szczytu, a międzyszczyt i DS pozmienia takty?
To 4/8 dotyczy szczytu, a międzyszczyt i DS pozmienia takty?
Ale tu ma być o obsłudze..
( http://autobusczerwony.blox.pl/2014/09/ ... akcie.html )
( http://autobusczerwony.blox.pl/2014/09/ ... akcie.html )
Rozkłady gotowe to rzucę kilka informacji. Zacznę od pożegnań:
Wola: solo na 1, 13 w weekendy, 15 składami, 26 w weekendy, 27+31, 28 solo oraz w dp.
Praga: 23 w dp i składy.
Mokotów: niskie na 7, 41.
Żoliborz: 1, 3, 18, wysokie 26, 28 solo, 77.
Wola: solo na 1, 13 w weekendy, 15 składami, 26 w weekendy, 27+31, 28 solo oraz w dp.
Praga: 23 w dp i składy.
Mokotów: niskie na 7, 41.
Żoliborz: 1, 3, 18, wysokie 26, 28 solo, 77.
Kto obsłuży 061(A)/1+18? 
A może w ogóle by dało radę obsługę tutaj podać Pawciu? Byłoby super, bo o ile większość skupia się na autobusach, to tramwaje tutaj mało kogo interesują. Czyżby Praga na 1?
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Jak ta reforma będzie wyglądała w wozokm, będzie więcej wozokm czy mniej?
Kilometrów nie liczyłem. Zresztą może to nie być takie oczywiste, bo nie za bardzo wiem, co miałoby stanowić punkt odniesienia przed reformą.
Nad maximum tramwajowym myślę od jakiegoś czasu, ale niczego sprytnego wymyślić mi się nie udało.
Nad maximum tramwajowym myślę od jakiegoś czasu, ale niczego sprytnego wymyślić mi się nie udało.
Prawie wszystkie wyjazdy i zjazdy są zaznaczone w rozkładzie, więc łatwo coś takiego sobie samemu zrobić.Dantte pisze:A może w ogóle by dało radę obsługę tutaj podać Pawciu? Byłoby super, bo o ile większość skupia się na autobusach, to tramwaje tutaj mało kogo interesują. Czyżby Praga na 1?