Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Wie. I nie wie nic więcej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
No to ja nie widzę problemu z dopasowanie wyjazdów i zjazdów do stanu rzeczywistego w rozkładach w wersji elektronicznej, jaki będzie w ten weekend. 
Ja widzę. Dojazdy i zjazdy robią Tramwaje ręcznie a nie ZTM na podstawie pewnych wytycznych ale zupełnie samodzielnie.
A to szkoda, że mają własny folwark.
Podział zadań będzie następujący:
Wola - 9, 14, 15.
Praga - 7, 9, 18, 25.
Żoliborz - 1, 4, 10, 11, 17, 33, 35, T
Wola - 9, 14, 15.
Praga - 7, 9, 18, 25.
Żoliborz - 1, 4, 10, 11, 17, 33, 35, T
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakieś czasowe transfery swingów?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mało prawdopodobne acz nie wykluczone.
A dlaczego na 2 będzie ostatni odjazd z Młocin już o 22:57 (dotychczas o 0:17)? To znaczy, dlatego nikomu się nie chciało stworzyć nowego rozkładu dla tej linii? Bo ja ten rozkład doskonale znam, to jest niedoszły od 4 maja co miał wejść w życie, a w końcu udało się podbić linię do 4 minut w godzinach szczytu. Nieładnie tak gotowca używać, no chyba że to ja jednak mam zwidy. 
Ja tego rozkładu nie znam. A poznałbym go bo bardzo średnio mi się podoba.
Pewną ciekawostką jest rozkład 15, która częściej kursuje wieczorem i w DS niż w godzinach szczytu. Ale jak się podbija Okęcie linią z Bielan, to takie kwiatki wychodzą.
I przy okazji - jest błąd w opisie kursów zjazdowych z P+R na R-3. Ostatni przystanek to Nowowiejska.
I przy okazji - jest błąd w opisie kursów zjazdowych z P+R na R-3. Ostatni przystanek to Nowowiejska.
To podbijanie Okęcia czy rekompensata za krótko kursującą 14?Paweł D. pisze:Pewną ciekawostką jest rozkład 15, która częściej kursuje wieczorem i w DS niż w godzinach szczytu. Ale jak się podbija Okęcie linią z Bielan, to takie kwiatki wychodzą.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wyjaśnienie wprowadzające pasażerów w błąd, dodajmy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
15 w relacji Okęcie - Naruciak jest rekompensatą za brak 14 na Nowowiejskiej? Umiem chyba zręczniej kłamać.