Informacja pasażerska
Na 17 wzorem, który kiedyś był na Żoliborzu, mamy kursy zjazdowe na Mokotów z Tarchomina na zjazdowych tablicach. Czy w końcu nikt w ZTM nie potrafi wykazać się w końcu zdrowym rozsądkiem i stworzyć informację dla pasażera a nie dla siebie?
A kiedyś się w ogóle troszczyli o pasażera?drobert pisze:Na 17 wzorem, który kiedyś był na Żoliborzu, mamy kursy zjazdowe na Mokotów z Tarchomina na zjazdowych tablicach. Czy w końcu nikt w ZTM nie potrafi wykazać się w końcu zdrowym rozsądkiem i stworzyć informację dla pasażera a nie dla siebie?
Swingi też czy tylko 105?drobert pisze:Na 17 wzorem, który kiedyś był na Żoliborzu, mamy kursy zjazdowe na Mokotów z Tarchomina na zjazdowych tablicach. Czy w końcu nikt w ZTM nie potrafi wykazać się w końcu zdrowym rozsądkiem i stworzyć informację dla pasażera a nie dla siebie?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
8510 na 136 i kierunek:
ZEA WORONICZA
Tak powinno być?
Były ZETy, teraz czas na ZEA.
ZEA WORONICZA
Tak powinno być?
Były ZETy, teraz czas na ZEA.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Dlaczego mimo tego, że 138 przeszło zmianę trasy i którąś rozkładów, komunikaty głoszące "przystanek: rondo Waszyngtona" ciągle wygłaszane są na Moście Poniatowskiego, przez co od Kijowskiej wszystko jest przesunięte o jeden?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
Wczoraj jechałem 187 z zapowiedziami o jeden przystanek za późno. Główny problem to chyba polega na tym, że kierowcy mają całkowicie w nosie, co ich wóz gada do pasażerów.
Nie twierdzę, że jest idealnie. Nie twierdzę, że nie ma nic do poprawy. Ale mamy informację pasażerską, której nie powstydziłyby się miasta zachodnie i pierdolenie takiego debila jak Ashir, który tak naprawdę gówno wie, a jedyne, co wie więcej niż przeciętny pasażer, wynika z jego zboczenia, jest naprawdę denerwujące.ashir pisze:A kiedyś się w ogóle troszczyli o pasażera?drobert pisze:Na 17 wzorem, który kiedyś był na Żoliborzu, mamy kursy zjazdowe na Mokotów z Tarchomina na zjazdowych tablicach. Czy w końcu nikt w ZTM nie potrafi wykazać się w końcu zdrowym rozsądkiem i stworzyć informację dla pasażera a nie dla siebie?A dziś 3 zjeżdżało na Pragę bez jakichkolwiek dech bocznych, bo jak rozumiem dechy skradziono?
No i widzisz, sam się ze mną zgadzasz to po co mnie potem obrażasz?BJ pisze:Nie twierdzę, że jest idealnie. Nie twierdzę, że nie ma nic do poprawy. Ale mamy informację pasażerską, której nie powstydziłyby się miasta zachodnie i pierdolenie takiego debila jak Ashir, który tak naprawdę gówno wie, a jedyne, co wie więcej niż przeciętny pasażer, wynika z jego zboczenia, jest naprawdę denerwujące.
- Matrix2441
Kultura osobista to u Ciebie jest na naprawdę porażającym poziomie...BJ pisze:pierdolenie takiego debila jak Ashir, który tak naprawdę gówno wie
Możesz się z kimś nie zgadzać, możesz kogoś nie lubić. Ale możesz to artykułować w bardziej kulturalny sposób. Co więcej, mam wrażenie, że większość forumowiczów to prędzej zauważy i bardziej doceni.BJ pisze:Nie twierdzę, że jest idealnie. Nie twierdzę, że nie ma nic do poprawy. Ale mamy informację pasażerską, której nie powstydziłyby się miasta zachodnie i pierdolenie takiego debila jak Ashir, który tak naprawdę gówno wie, a jedyne, co wie więcej niż przeciętny pasażer, wynika z jego zboczenia, jest naprawdę denerwujące.ashir pisze:A kiedyś się w ogóle troszczyli o pasażera?A dziś 3 zjeżdżało na Pragę bez jakichkolwiek dech bocznych, bo jak rozumiem dechy skradziono?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Mogę, ale z natury taki jestem, że jak ktoś mnie wyjątkowo denerwuje to nie udaję, że nie ma znam przekleństw 
Niektóre urażone osoby przepraszam. Niektóre
Niektóre urażone osoby przepraszam. Niektóre
Dziękuję za dbałość o m.in. mój rozsądek. Naklejki leżą i czekają... Na otwarcie Służewcadrobert pisze:Na 17 wzorem, który kiedyś był na Żoliborzu, mamy kursy zjazdowe na Mokotów z Tarchomina na zjazdowych tablicach. Czy w końcu nikt w ZTM nie potrafi wykazać się w końcu zdrowym rozsądkiem i stworzyć informację dla pasażera a nie dla siebie?
Polityka złym doradcą w pracy!
A co by przeszkadzało gdyby ten 105Na jechał z Tarchomina na normalnych, białych tablicach? Pasażera nie interesuje czy za bramą zajezdni wagon pojedzie na przystanek 71 czy na kanał na OC. W sumie mnie jako pasażera też mało to obchodzi.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Odkąd pamiętam Mokotów jest na 1. Mam wrażenie, że ma na tą trasę dużo bliżej, niż Żoliborz jednak.MichalJ pisze:Co w ogóle robi Mokotów na 1?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja ostatnio czekałem na tramwaj na przystanku "Telewizja Polska" w kierunku metra. Podjechała "14" na zwykłych tablicach. Skąd mam wiedzieć, czy on jedzie na Wilanowską, czy na Ochotę? Na Ochotę pasowałaby mi idealnie, ale jakby mi skręciła w prawo w Puławską, to musiałbym się wracać. Po co takie coś? Loteria?