Modo
Moderator: Emyl
Wątek nie został usunięty, tylko scalony...
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Stary, Rhemek ci (słusznie!) wypomniał idiotyzm. Rhemek. Przemyśl tozxcvbnm pisze:Mogę przedstawić racjonalne dowody że ta teoria jest prawdziwa.

Mam prośbę o usystematyzowanie kwestii przetargów.
Z jakiegoś powodu mój post o przetargu na ajenta
viewtopic.php?p=954337#p954337
wraz z odpowiedziami został przeniesiony do wątku Autobusy dla Warszawy...
Przecież wytyczne były takie:
viewtopic.php?p=845809#p845809
Przecież wytyczne były takie:
viewtopic.php?p=845809#p845809
Bastian pisze:I słusznie. Nie zauważasz jednak, iż kategorie są trzy. Tabor (np. MZA) to jedno, brygady na miasto (np. Mobilis) to drugie, "przetargi gminne" (L-ki) to trzecie. Każda z tych kwestii rządzi się innymi prawami. Ten temat, tak wyszło, dotyczy tej trzeciej kategorii (tak go założyłeś i tak zostało, nawet jeśli twoją - nam nieobjawioną - intencją było go poszerzyć). I niech każda z nich trzech ma swoje miejsce... L-ka to L-ka, ajent to ajent. A dostawa taboru to jeszcze inna para kaloszyalojz pisze:Ten wątek utworzyłem właśnie po to, żeby rozdzielić przetargi na tabor od przetargów na obsługę.
PS Na Taborze podział też nie jest konsekwentnie utrzymywany, to inna sprawa. Miesza się temat o ajentach z tematem "Autobusy dla Warszawy", który początkowo dotyczył tylko wozów dla miejskiego przewoźnika. O ile ja tego nie nadinterpretuję, rzecz jasna.
Z mojej strony nie ma tu żadnej nowości. "Autobusy dla Warszawy" są tematem zbiorczym poświęconym zakupom MZA jak i przetargom na ajentów. Zawsze tak było, a jeżeli kiedyś coś przeoczyłem - zdarza się nawet najlepszymalojz pisze:Mam prośbę o usystematyzowanie kwestii przetargów.

15/12/2005-12/7/2019
Czy nowi moderatorzy (o których pisał TLG) będą kiedyś publicznie przedstawieni, czy dalej będą się bawić w "głosy zza światów"? Trochę to kiepskie jak nawet nie może się podpisać który to tylko anonimowo upominają innych. Zresztą i tak lista nowych moderatorów jest na forum publiczna, każdy może sobie przejrzeć, więc co za problem jakoś to ucywilizować?
Głosy z zaświatów jak już
Głosy z zaświatów jak już

- Bastian
- Sułtan Maroka
Z przyczyn związanych z moją nieobecnością musimy poczekać niestety do końca sierpnia z pełnym wprowadzeniem zmian. Jednocześnie zaleciłem niewprowadzanie (przynajmniej na razie i bez uzgodnienia) metod moderacji nieznanych dotąd na tym forum 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow