ZTCP była to pętla uliczna. Zawracały:Karmelicka ,Lewartowskiego, Zamenhofa.Georg pisze:'W którym miejscu funkcjonowała pętla "KARMELICKA" za czasów, gdy krańcowało tu 119.Najfajniejsze byłoby zdjęcie stanowiska 119. Jak wygląda stan obecny po liklidacjii tej linii? Coś się zachowało.?
Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
-
Stary Pingwin
Mobilki, jak wylot na Wyszków przez Żołnierską?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Wygląda jakby stał ale jedzie. Zatrzymania są na wiadukcie na Żołnierskiej, później toczysz się na dwójce do Czwartaków. Dalej się rozpędzasz i następne zatwardzenie (niewielkie) jest za rondem bo się towarzystwo musi zjechac z dwóch pasów do jednego. Dalej znowu na dwójce do ronda w Zielonce i później już idzie ładnie. Poza szczytem to nawet niektórych z tych objawów nie maStary Pingwin pisze:Mobilki, jak wylot na Wyszków przez Żołnierską?
-
Stary Pingwin
Podziękował. Nawigacja pokazuje godzinę na przejazd 60 kilometrów, a koreczki o których wspomniałeś to stały fragment gry. O 14 muszę być na Lucynowie( pogrzeb), nie chciałbym się spóźnić.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Na trasie nadrobisz bo jednak można troszkę przycisnąć, a zjazd do Lucynowa jest łatwy i zajmuje mało czasu. Jak wyjedziesz o 13.00 to nawet tych zatwardzeń nie powinieneś odczuć, bo na wiadukcie raczej przelecisz i tylko przed Czwartaków zwolnisz. Za rondem to tylko spowolnienie do torów i później przyhamowanie przed drugim rondem. Jak miniesz zakręt za cmentarzem w Zielonce to masz na chwilę zakaz wyprzedzania i później drugi za skrzyżowaniem z dziewczynkami, a tak to wszędzie możesz. Nawet jak bedzie za duży ruch z przeciwka to i tak za kilka minut bedziesz na dwupasmówce i tam sobie odbijesz (zwłaszcza po minięciu Słupna i skrętu na Radzymin).
-
Stary Pingwin
52 minuty tam i 49 z powrotem. Troszkę samochodów przed rondem w Zielonce, na ósemce malowali prawy pas przed Słupnem. Potem już wiuuuuuu do zjazdu na Mostówkę i do Lucynowa starą ósemką.
Na powrocie korki wyjazdowe z Warszawy- bezcenne.
Kilka lat temu ciężarówką dojeżdżałem z Krakowiaków do przejazdu w Lucynowie w godzinę.
Na powrocie korki wyjazdowe z Warszawy- bezcenne.
Kilka lat temu ciężarówką dojeżdżałem z Krakowiaków do przejazdu w Lucynowie w godzinę.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi co robił biało-niebieski autobus dzisiaj na linii 517?
Co to jest za pojazd? Czy jakiś nowy nabytek MZA mnie umknął?
Dziękuję za odpowiedź.
Co to jest za pojazd? Czy jakiś nowy nabytek MZA mnie umknął?
Dziękuję za odpowiedź.
Przedwczesną jest radość wasza, bezbożni synowie Juliana Apostaty! Możecie Kościół obedrzeć, skrępować, wtrącić do katakumb i skazać na męczeństwo, ale go nie pokonacie; bo i dziś powtarzamy śmiało za Tertulianem: Mori possumus, vinci non possumus (możemy umrzeć, ale nie możemy być zwyciężonymi); a wy prędzej czy później musicie zawołać: Vicisti Galilaee! (zwyciężyłeś Galilejczyku). św. Józef Sebastian Pelczar (1842-1924)
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
Ikarusy już jeżdżą po przyjaznych, szerokich drogach, pomagając swoim pasażerom dostać się w każde miejsce, o każdej porze.
To był krakowski kebab Mobilisu. Pewnie testy.
http://omni-bus.eu/omnigaleria/displayi ... ?pid=15940
http://omni-bus.eu/omnigaleria/displayi ... ?pid=15940
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
Testowy Mercedes Conecto G wypożyczony z krakowskiego oddziału Mobilisu i w Warszawie obsługuje do końca sierpnia linie z oddziału "Ursus" z Mobilisu. 
Czy na linii P6 do Krakowa jeżdżą Van Holle, czy można trafić tego nieszczęsnego Plaxtona?
No największą szansę to masz na Astromegę, ale pewnym co przyjedzie nigdy nie można być. 
Dziękiashir pisze:No największą szansę to masz na Astromegę, ale pewnym co przyjedzie nigdy nie można być.
Ktoś wie może co to za kabel z (pozostałości
) Wisły wystaje
Plaża w Zawadach, kabel wystaje na niewielkiej długości i niknie w piachu...

Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sprawdziłem - przetarg był dwustopniowy, faktycznie nic nie maFlash8222 pisze:Próbowałem i albo jest ze mnie kaleka, albo faktycznie nic nie ma
Przy czym wczoraj było mi to potrzebne oczywiście...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Obowiązek przewozu w prawie przewozowym mówi jasno, że w przypadku utraty połączenia przewidzianego rozkładem jazdy, przewoźnik jest zobowiązany pasażerowi zapewnić dalszy bezpłatny transport do miejsca przeznaczenia środkami własnymi bądź obcymi. W najgorszej sytuacji brałbym albo taksówkę do Jastarni, albo nocleg w Gdyni i następnego dnia rano wysłał rachuneczek do PR (najlepiej od razu do wiadomości UTK, oni lubią takie sprawy).sajbeer pisze:Wiem, że można zgłosić. Pytanie tylko ile może maksymalnie poczekać
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!