Zastępuje Wołoskie 33.Szeregowy_Równoległy pisze:Co nie znaczy, że jest obłożona jakoś konkretnie. O 11 w ogóle się nie wypowiem, bo po cholerę to istnieje w obecnej postaci, to nie wiem.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zastępuje Wołoskie 33.Szeregowy_Równoległy pisze:Co nie znaczy, że jest obłożona jakoś konkretnie. O 11 w ogóle się nie wypowiem, bo po cholerę to istnieje w obecnej postaci, to nie wiem.
Żadne to zastępstwo, bo nie dojeżdża do Centralnego. NA JPII przed wakacjami świeciło pustkami w przeciwieństwie do 17/33.Łukasz pisze:Zastępuje Wołoskie 33.Szeregowy_Równoległy pisze:Co nie znaczy, że jest obłożona jakoś konkretnie. O 11 w ogóle się nie wypowiem, bo po cholerę to istnieje w obecnej postaci, to nie wiem.
Zawsze tak było, wieczorem. Jechały pojedynki z 6 i 27, żeby pojeździć na 31.Domas pisze:WTF? Wola na 31 w DP?
31 mokotowskie musi z zakładu jechać Wołoska, Rakowiecka, Niepodległości, Nowowiejska, Marszałkowska i Puławska. Do punktu stycznego , czyli Niepodległości/Nowowiejska, dojazd z R1 i R3 jest zbliżony.Domas pisze:Niepodległości / Wołoska?
No właśnie w kontekście zbliżonego czasu to NIE JEST dziwne.Stary Pingwin pisze:Dziwne, zwłaszcza w kontekście zbliżonego czasu dojazdu do Niepodległości/Nowowiejskiej z obu zakładów( 14 z R3 i 18 z R1).