KM po uruchomieniu tramwaju na Powstańców Śląskich
Moderator: Wiliam
I dał radę na rondach na Obrońców Tobruku Trochę tam ciasno.
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218 013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685 019B/33
21.12.2012
366+218 013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685 019B/33
Przegubem podobno łatwiej niż 12 -tką .
Raz był .
Raz był .
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Na 197 pojawiały się Neoplany i U15, więc przegubowiec tym bardziej da radę.
Jak musiał to dał radę - do zajezdni wrócił w całości, więc chyba się udało
noidea
Co z 397? Nie rusza od września?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Widać nie. Reformy na Bemowie nie ma, to i widać nie za bardzo jest z czego 397 uruchomić.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Myślałem, że 397 będzie z tego, co zostanie ze ścięcia 197 do 15 minut. Na 397 czas przejazdu pełnego kursu Koło-Koło to 41 minut w godzinach szczytu porannego i 39 minut po południu. Wypadałoby, żeby postój był dłuższy niż 4 minuty, a więc na linię potrzebne byłyby 4 dodatki (lub z 6 minutami postoju po południu - 3 dodatki B).pawcio pisze:Widać nie. Reformy na Bemowie nie ma, to i widać nie za bardzo jest z czego 397 uruchomić.
- a/p TALENT
Ostatnio sporo jeżdżę komunikacją miejską po ul. Powstańców Śląskich - uderza mnie niezwykle harmonijny rozkład pasażerów pomiędzy tramwajami a autobusami / stan przed 21.09.2015 r. - jeszcze nie jechałem po zamknięciu fragmentu ul. Lazurowej /. Rano tradycyjnie 11 wyprzedza stojące w korku 189 - tak że można dobiec z przystanku tramwajowego przy Ciepłowni WOLA do przystanku autobusowego w stronę Włoch i załapać się na marudera. Widać skrót przez Gierdziejewskiego nie poprawił radykalnie sytuacji na Dźwigowej. Czekamy więc cierpliwie na Nowolazurową.
ZUS fundatorem emigracji
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Pewnie przez te zamieszanie z EEC brakuje brygad.pawcio pisze:Widać nie. Reformy na Bemowie nie ma, to i widać nie za bardzo jest z czego 397 uruchomić.
Przy okazji czasowego skrócenia 112 nieco ścięto rozkład (12 minut przez cały dzień, bez szczytu co 10). Czyżby zaczęło się 'wygaszanie' linii ?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Trudno wygaszac linię, ktora ktora jeździ e trojskladach.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Akurat trójskłady to raczej wina przebudowy trasy AK, a to się pewnie za chwilę skończy.