Chcesz żeby ojciec wyparł się swojego dziecka?Glonojad pisze:Tego demona naprawde warto nie budzic.osa pisze:Po pierwsze, to może być już data powrotu tramwajów na Bródno. A po drugie dwukierunkowa "17" nie musi jechać aż na Tarchomin tylko do Metra Młociny jako 37.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2015
Moderator: Wiliam
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
W weekend 17-18 będzie podłączany nowy układ torowy do R-3.
-
michael112
Już lepsze to niż skrócony co drugi kurs w ramach jednej linii. Ja jednak bym wolał zostawić 11 do Metra Marymont i pocięte 17, przy zamianie końcówek z 33.Glonojad pisze:Tego demona naprawde warto nie budzic.
Wiele linii ma część kursów skróconych. Przypominam, że 37 powstało w czasach, kiedy ktoś się upierał, że absolutnie, ale to absolutnie, pod żadnym pozorem na tylnych kwadratach nie wolno wyświetlać nic poza numerem. Teraz już się wyświetla...
No i jednak "Tarchomin" różni się od "Metro M..." bardziej niż "Metro M..." od "Metro M...".
No i jednak "Tarchomin" różni się od "Metro M..." bardziej niż "Metro M..." od "Metro M...".
-
gfedorynski
Zmienić trasę jedynki, niech jeździ z Bródna na Woronicza. 
-
gfedorynski
A w ogóle to wiem, że trochę przypadkiem wyszło i może miejscami minimalnie na siłę, ale 2015 wygląda tak, jakby w ogóle nie dało się żyć bez dwukierunków.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdyby nie dwukierunki, ZTM robiłby reformy, coby mieć wozy na zetki

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Masz na myśli sierpniową reformę rozkładu 128?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przez parę lat robiono jakieś ruchy reformatorskie, odzyskiwano brygady i chowano je we wtyczkach, postojach itp. I były, gdy stawały się potrzebne. Dziś jeżdżą na 184.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Dwukierunki maja te zaletę, ze objazd w 100 procentach pokrywa sie z główna trasą:].
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
To co w końcu teraz (jak skończy się obecna jedynka) ma jeździć na dwukierunkowych - 11 czy 17? Bo już się pogubiłem 
1 17 41. Nie. 11 chyba nie ma na liście.
Będzie się działo!
Będzie się działo!
Nie wiedziałem, że 73 dojazdowe z Mokotowa na Bemowo cieszy się takim wzięciem. Jechałem kursem z Norblina. Tłok spory, na każdym przystanku wsiadała większość oczekujących, a na Rogalińskiej wraz ze mną wysiadły 3 osoby, a reszta (tramwaj z zajętymi niemal wszystkimi miejscami siedzącymi) pojechał na Bemowo. Czy to oznacza, że należy uruchomić połączenie Prostej z Młynarską i Obozową (przynajmniej w szczycie)?
Jeśli jechałeś nim dziś to zwyczajnie masz pecha, bo też nim jechałem i nie potwierdzę Twojej wersji. Tłum był ale do Ronda ONZ (przed Nowowiejską tyle traci czasu jak co chwilę 14, 18 i 31 skręca, że wiele osób wsiada by podjechać jak najdalej mogą). Na Rondzie ONZ tramwaj się wyludnił i dalej były pustki i miejsca prócz tego, że siedzące to i leżące.Georg pisze:Nie wiedziałem, że 73 dojazdowe z Mokotowa na Bemowo cieszy się takim wzięciem. Jechałem kursem z Norblina. Tłok spory, na każdym przystanku wsiadała większość oczekujących, a na Rogalińskiej wraz ze mną wysiadły 3 osoby, a reszta (tramwaj z zajętymi niemal wszystkimi miejscami siedzącymi) pojechał na Bemowo. Czy to oznacza, że należy uruchomić połączenie Prostej z Młynarską i Obozową (przynajmniej w szczycie)?