Trasa tramwajowa na Gocław
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chyba sobie jaja robisz. Na Mysliborska nie ma hejtu TYLKO dlatego, ze traktują ja jako niemożliwa do realizacji po prostu - padaly nawet teksty, ze to "alternatywa na sile" - a tutaj "zagrożenie" jest realne. Bylem na obu spedach,wiem,co mowie.
Aczkolwiek zgadzam sie, mozna by Saska pokazac - tylko chetnego na lincz trudno znalezc...Choć mogloby sie skonczyc jak z Mysliborska - uznano by ja za podpuche.
Aczkolwiek zgadzam sie, mozna by Saska pokazac - tylko chetnego na lincz trudno znalezc...Choć mogloby sie skonczyc jak z Mysliborska - uznano by ja za podpuche.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jaką Myśliborską?
Pewnie Międzynarodowa miała być.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Na Saskiej Kępie to chyba syndrom żoliborskiego marudy występuje.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taaak, Miedzynarodowa
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To nie tylko to. Warszawskie metro z ochroną, sprzątaniem itp. wygląda świetnie w skali (chyba nawet) światowej. Tramwaje zaś powoli wychodzą na prostą. Finansowanie... Wiadomo też, że T są ulubioną miejscówką śmierdziuchów itd.Poc Vocem pisze: Ale to zostało osiągnięte już przez lata propagandy PRL-owskiej, kiedy to mówiło się, że tramwaj jest zły, a metro dobre. I społeczeństwo trzeba by zaatakować w tym względzie z równą siłą, co za PRL.
Bardzo ładny filmik z przelotu dronem nad planowaną trasą. Wygląda jak profesjonalna wizualizacja 
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Wizualizacja była dalszą częścią, o ile dobrze kojarzę filmik. Pytanie co się z nią stało 
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Czy ktoś z tu piszących był na wczorajszym spotkaniu w Centrum Promocji Kultury?
Byłem, będzie relacja.
Rozumiem, że to ta? 
Wyborcza.pl pisze:Gocław. Nowa linia tramwajowa pojedzie przez ogródki działkowe
Tramwaj na Gocław zajmie jeden rząd ogródków koło Kanału Wystawowego. Pozostałym działkom przy al. Waszyngtona nie grozi ani likwidacja, ani reprywatyzacja.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ktoś narzekał na brak.info na stronie TW?
https://tw.waw.pl/inwestycja/budowa-tra ... odstawowy/
Polecam zwłaszcza FAQ.
https://tw.waw.pl/inwestycja/budowa-tra ... odstawowy/
Polecam zwłaszcza FAQ.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mit ograniczonej przepustowości? Popołudniowe 25 ostatnio miałem i w szczycie na przystanek Centrum podjeżdżałem jako trzeci, tracąc dwa cykle. Jeśli tam są jakieś rezerwy, to przepraszam, nie umiem jeździć, bo więcej niż dwa na światło nie pojadą, a założenie, że zawsze pojadą dwa świadczy tylko o ignorancji zakładających. Rezerw nie było jak 77 jeździło? Uwaga, będę kląć: Kurwa żesz mać, nie było niczego, bo wszystko od Centralnego do centrum stało. A w przeciwnym kierunku od Kruczej. 77 potrafiło stracić, na popołudniowym dodatku, kółko, bo takie opóźnienia się pojawiały. Ktoś ma amnezję?
A nie przyszło ci do głowy, że np. 25 jedzie w jakimś pechowym zestawieniu, które podaje np. przyjazd 2 tramwajów w tej samej minucie i jeden po następnej minucie? Bo Jerozolimskie rezerwy mają znaczne i to, co piszesz jest przy prawidłowym rozłożeniu kursów właściwie niemożliwe.