Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
No chyba, że chodzi o rozkład wchodzący od niedzieli - tam jest takie ustrojstwo jak IC Ślęża (16106/7), ale co na tym pojedzie, to realnie dowiemy się pewnie w niedzielę.
Z tego co mi wiadomo to na wagonach.
Ktoś może zna jakąś tanią wypożyczalnie aut? Potrzebuję wypożyczyć samochód na czwartek od 15, piątek sobotę i niedzielę do 23. Wszystko co patrzę to ponad 350 zł ale to jakieś nowe samochody. Nie ma czegoś dla ubogich? Jakieś peugeoty 106 czy coś takiego?
A może ktoś swój pożyczy?...

A może ktoś swój pożyczy?...

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
Stary Pingwin
Okęcie na przeciwko salonów toyoty i francuzów. Dolcar, mają stronę internetową.
Wypożyczalnie liczą za dobę.
Wypożyczalnie liczą za dobę.
miłośnik 13N
-
Stary Pingwin
Szkoda, że nie ma czegoś z 10-15 letnimi samochodami za 1/2 ceny
Te pierwsze 320 zł, te drugie 292 zł, to przecież znaczna część moich obecnych, skromnych zarobków 

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
Stary Pingwin
Jak skończy się leasing, to firma sprzedaje wozy i leasinguje nowe. Góra po 5 latach.
miłośnik 13N
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
W systemie sprzedaży Intercity coś takiego figuruje bodajże 21 albo 22 grudnia. Czas przejazdu jak pozostałe EIC (4h z groszami), cena jak za TLK (na poziomie pięciu dych). Pytanie - gdzie kruczekkveld pisze:Gdzie masz takie coś? 16107 to ja widzę TLK, a nie IC (i standard ma raczej TLK: http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php? ... 7&rok=2015)
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Nigdzie raczej, IC to takie TLK z lepszym standardem, być może na składzie zespolonym...
ŁK
Nie ma kruczka. 
Kruczek może być jeden - zwłaszcza w tym terminie - pociąg nabity ludźmi po dach...
-
Oktixerek7x
Czy byłby ktoś tak miły i tak na szybko, ostentacyjnie wyliczył mi ceny biletów TLK w kl. 2 z 37% zniżką na odc. Kutno-Kraków Gł. i Kraków Gł.-Wwa Zach. Mam też takie pytanie (wiem, że głupie, ale chce się upewnić), czy jeśli jestem już pełnoletni (18 lat), a nadal się uczę i nam legitymację szkolną (ta na 37%) to ta zniżka mi nadal przysługuje? Z góry ślicznie dziękuje
Ten pociąg codziennie (poza sobotami) kursuje i nie ma co szukać kruczka.Daniel_FCB pisze:W systemie sprzedaży Intercity coś takiego figuruje bodajże 21 albo 22 grudnia. Czas przejazdu jak pozostałe EIC (4h z groszami), cena jak za TLK (na poziomie pięciu dych). Pytanie - gdzie kruczekkveld pisze:Gdzie masz takie coś? 16107 to ja widzę TLK, a nie IC (i standard ma raczej TLK: http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php? ... 7&rok=2015)
To nie ma nic wspólnego.kveld pisze:Kruczek może być jeden - zwłaszcza w tym terminie - pociąg nabity ludźmi po dach...