Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Czy obietnica przesadzenia hektara mazowieckiego lasu na Saską Kępę przez jakiegoś z deweloperów stała się faktem?
Muszę przyznać, iż poziom forum tragicznie się obniżył. Zaczęło się od ciebie, a kończy się na nowych moderatorach, którzy wprowadzają swoje widzimisię. Cóż...Emyl pisze:Kto jest za tym, żebym Sierściuchowi wyłączył BBCode?![]()
BTW. Kursywę widzicie, a koloru już nie.. Hłe, hłe.
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
No wiem, jest beznadziejnie.Pawel_ pisze:Muszę przyznać, iż poziom forum tragicznie się obniżył. Zaczęło się od ciebie, a kończy się na nowych moderatorach, którzy wprowadzają swoje widzimisię. Cóż...Emyl pisze:Kto jest za tym, żebym Sierściuchowi wyłączył BBCode?![]()
Pierwsze słyszę. Nowego lasu w okolicy też nie stwierdziłem...aaa pisze:Czy obietnica przesadzenia hektara mazowieckiego lasu na Saską Kępę przez jakiegoś z deweloperów stała się faktem?
MotorMan 
Może skarpety lub bieliznę osobistą dostosowaną do warunków pogodowych, może jakiś krawat lub muszkę. Może coś z gadżetów spory asortyment ma sklep w hali Kopińskiej lub małej elektroniki może płyta lub bilety do kina lub muzeum. Poszukując prezentu musisz lepiej znać upodobania drugiej osoby. Powodzenia w wyborze. Myślę , że wątek można włączyć do szybkiego pytania.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Czy w Jazzach są biletomaty?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Cholera, też ci się chciało zakładać konto akurat na wawkomie, żeby zadać to pytanieanimal123 pisze:Hej.Chciałabym kupić coś swojemu facetowi na urodziny (23),lecz nie mam pojęcia co,jakieś pomysły?
Mam nadzieję, że za trzy dni nie przeczytamy: zdecydowałam się kupić mu
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Czy dopisek "brak gwarancji miejsca do siedzenia" w bilecie na pociąg IC 19109 do Łodzi oznacza brak miejsc w klasie 2 czy po prostu fakt, że w tym pociągu nie ma rezerwacji w 2 klasie?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
W pociągach jadących jedynie na trasie: Warszawa Wschodnia - Łódź Kaliska jako jedynych w Polsce nie ma rezerwacji miejsc na klasę 2. 
OK. To trochę głupio, że w internetowej sprzedaży straszy się brakiem miejsc w drugiej klasie.
Tak samo niestety takich biletów nie można kupić w biletomacie. 
W przypadku gdy autobus jest zasilany gazem CNG, a jest wyposażony w klimatyzację to gdzie są umieszczone zbiorniki na paliwo?
Na jakiej częstotliwości radiowej można posłuchać Kolei Mazowieckich 
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1