Koordynacje rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No skoro teza "444 nie jest pomysłem ZTM" ma tego ostatniego rozgrzeszyć, to chyba udaje. Tym zdaniem zresztą osobiście wyłączyłeś dyskusję merytoryczną nad tym pomysłem, bo skoro ZTM nie wymyślił, a wdrożył, to wiadomo, że nie wymyślił tego szary pasażer, bo jego pomysł ZTM wdrożyłby tylko, gdyby mu się spodobał.
Więc, jeśli ZTMowi 444 się spodobało, to źródło pomysłu nie ma znaczenia. A jeśli mu się nie spodobało a i tak musiał je wdrożyć - jak rozumiem Twoją informację - to znaczy że źródło pomysłu jest polityczne. I już.
Więc, jeśli ZTMowi 444 się spodobało, to źródło pomysłu nie ma znaczenia. A jeśli mu się nie spodobało a i tak musiał je wdrożyć - jak rozumiem Twoją informację - to znaczy że źródło pomysłu jest polityczne. I już.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo myślę, że powinniśmy dyskutować o jakości pomysłu, a nie pomysłodawcy. Owszem, bronię w tym przypadku ZTM, ale to nie znaczy, że nie możemy 444 zjechać.Glonojad pisze:skoro teza "444 nie jest pomysłem ZTM" ma tego ostatniego rozgrzeszyć, to chyba udaje
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Łatwe: 444 jest be, bo... , 444 jest cacy, bo... Chyba najprostszy przykład merytorycznej dyskusji? To, że linia jest "polityczna", to tylko informacja dodatkowa. Przecież od tego linia nie robi się od razu świetna 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo to fajna opcja, że turysta przyjeżdża do Warszawy, i ma dedykowaną linię, która dowiezie go do ZOO tudzież do Centrum Nauki. Dowiezie go (teoretycznie) ładnymi, względnie nowymi, wygodnymi, klimatyzowanymi autobusami, szybko (co sugeruje numer) i sprawnie. Z najlepszą możliwą informacją pasażerską. Poza tym również fajne jest to, że 444 jest swego rodzaju wzmocnieniem 174 na odcinku, na którym ze 174 w DS korzystam, i na którym 174 pustkami w DS nie świeci, więc coś jeżdżącego równolegle się nie zmarnuje. Nikt nie chce tych Hipopotamów pochwalić, to ja pochwalę. Mnie się podobają. Zeszłoroczne też lubiłem, mój wakacyjny faworyt z wolnegoBastian pisze:444 jest cacy, bo...
Wiem, co robił tylko co to za hashe, gwiazdki i ogólny szyk i styl tego komunikatu???Domasq12 pisze:@Łukasz, robią remont Wybrzeża Helskiego i dlatego 2 i 3 maja 444 zamiast robić kółko wokół ZOO od razu skręcał z Ratuszowej w stronę mostu Świętokrzyskiego.
[ Dodano: |4 Maj 2011|, 2011 20:11 ]
Tak tak, tylko zapomniałeś, że ze Świętokrzyskiej to wszyscy MAJĄ jechać DO METRA, METREM i PATem, a nie jakimś tam bezpośrednim 174.Szeregowy_Równoległy pisze: Poza tym również fajne jest to, że 444 jest swego rodzaju wzmocnieniem 174 na odcinku, na którym ze 174 w DS korzystam, i na którym 174 pustkami w DS nie świeci, więc coś jeżdżącego równolegle się nie zmarnuje.
ŁK
Racja ! Zwłaszcza dublujące się na tym odcinku 129 i 197.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak samo jak 8 i 24 na Okopowej, 8 i 10 na Wolskiej itd., czyli wcale.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.