(!) Budżet miasta 2013 - komunikacja miejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Wracam se z okolicy Marszałkowska/Żurawia na Pl.Trzech Krzyży i czekam na pierwszą linię na Natolin i wypada na 195 które ma iść do likwidacji, NO NIE! Frekwencja w Kursie 16:04 na Pl.Trzech Krzyży-16:48 na Pileckiego byłą kilkudziesięcioosobowa, 20-30 osób, wymiany pasażerów na Pl.Na Rozdrożu, kilka na Łazienki Królewskie, potem Spacerowa i Dolna dobrze wymienne i dalej Dolina Służewiecka, kilka osób wysiadało na Tor Stegny i Warneńska, dalej do Ursynowa Płn i teraz zaczynaja się spore wymiany pasażerskie ale ludzie z Mokotowa i Sródmieście dojeżdżają nawet do Pięciolinii. Dalej to juz Ursynowskie wymiany pasażerskie, a za Realem jest 15 osób z czego z 10 wysada na Pileckiego, przy Realu Ursynów Zachodni spora wymiana pasażerów prawie całkowita, tyle, za Pileckiego juz tylko z 5 osób jechało dalej. Co do zmiany jak 210 ma byc za 195 to za Pl.Unii Lubeslkiej powinno jechac conajmniej Bagatela i Al.Ujazdowskimi do Pl.Trzech Krzyży albo i dalej na Krakowskie Przedmieści i koniec jak u 195. Tyle, wracam szybko do domu, korek co bywa pod Realem Ursynów Zachodni nie popsuł czasu jazdy ale zawsze waska F.Płaskowiciej tutaj drażni. To od lat.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
Nie wiem ale ci Ludzie jechali 195 juz od Nowego Swiatu i Krakowskiego Przedmieścia, wysiadali w róznych miejscach, do Pieciolonii powysiadały osoby jadące 195 przed Mokotowem, pisze o najdalszych jadących, częśc powysiadała wcześniej, część na Ursynowie, Płn/Metro/Megasam/Pięciolinii.
Nie wiem kto by chciał i czy w ogóle "tłuc" się przez Wołoską chyba że będą jeździć 222 do Woronicza i dalej 210 o lub 136, własnie o 136 zapomniałem ale wróciło mi do głowy.
Nie wiem kto by chciał i czy w ogóle "tłuc" się przez Wołoską chyba że będą jeździć 222 do Woronicza i dalej 210 o lub 136, własnie o 136 zapomniałem ale wróciło mi do głowy.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
509 też pocięte - do 7,5/10 zamiast 21-in-spe...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ale moim zdaniem takie zabiegi nie spowodują oszczędności a wręcz sprawiają, że wywalamy pieniądze w błoto. Jeżeli jakaś linia jest bez sensu to albo sprawiamy, że robi się z sensem albo wywalamy ją a nie robimy ją jeszcze bardziej bez sensu.
[ Dodano: Czw 28 Mar, 2013 23:56 ]
A co ciekawe w weekendy przez cały dzień jest zachowany takt 20'.
[ Dodano: Czw 28 Mar, 2013 23:57 ]
Popatrzcie tylko.
[ Dodano: Czw 28 Mar, 2013 23:56 ]
A co ciekawe w weekendy przez cały dzień jest zachowany takt 20'.
[ Dodano: Czw 28 Mar, 2013 23:57 ]
Popatrzcie tylko.