Zmiany obsługowe - marzec 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Czy wraz ze zmianą rozkładu znikają wtyczki na 517?
-
bartoni722
Zajrzyj do tego co ostatnio naskrobałem w temacie: "Jak to kursuje?" i będziesz wszystko wiedział.stront pisze:Czy ktoś mógłby mi precyzyjnie rozpisać trasy tych wtyczek na 401 (które wtyczki jak konkretnie jadą i czy dwukierunkowo czy jednokierunkowo)? Już się całkiem w tym pogubiłem.
Już to na forum podawane było przy okazji ostatniego zwiększenia ich liczby. Chyba na początku lutego trzeba szukać.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Odbanowali cię - nie wiem jakim cudem, ale okej - i już się panoszysz..ashir pisze:To by wypadało od razu powiedzieć, że zarówno Solina, jak i Libero tam się będzie pojawiało planowo.Pawel_ pisze:245 przechodzi do Mobilisu.
Bo kara urzędowo wynosi dwa tygodnie. Dam się przestań panoszyć jeśli nie chcesz sam sprawdzić jak to działa.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Ban to - chyba - ban. Ale co ja tam mogę wiedzieć. 
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Spieszę z informacją, że ban dwutygodniowy w przypadku ashira był automatyczny i egzekucja nastąpiła wraz z wydaniem trzeciego ostrzeżenia. Jednak nadal posiadamy możliwość banowania doraźnie, bezterminowo i bez podania przyczyny. Proponuję zatem nie zaśmiecać tematu. Dziękuję za uwagę.
A jest taki temat, gdzie można potrollować? 
Bo jak ktoś będzie niegrzeczny to będzie musiał jechać w weekend Grodziem na 202 (o którym tutaj jeszcze nie było mowy).Emyl pisze:Spieszę z informacją, że ban dwutygodniowy w przypadku ashira był automatyczny i egzekucja nastąpiła wraz z wydaniem trzeciego ostrzeżenia. Jednak nadal posiadamy możliwość banowania doraźnie, bezterminowo i bez podania przyczyny. Proponuję zatem nie zaśmiecać tematu. Dziękuję za uwagę.
PW skierowane do ciebiePawel_ pisze:A jest taki temat, gdzie można potrollować?
Wyłączone. 
Dzięki, już znalazłem 
ashir pisze:Zajrzyj do tego co ostatnio naskrobałem w temacie: "Jak to kursuje?" i będziesz wszystko wiedział.stront pisze:Czy ktoś mógłby mi precyzyjnie rozpisać trasy tych wtyczek na 401 (które wtyczki jak konkretnie jadą i czy dwukierunkowo czy jednokierunkowo)? Już się całkiem w tym pogubiłem.
--------------------------------------------------------------------------
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
021(A)/162 awansowało na przeguba, a w zamian za jeden poranny dodatek z R-3 pojawiło się 020(A)/162 z Mobilisu na stare U12. Późnym wieczorem postaram się zebrać wszystkie zmiany do kupy i napisać artykuł na WGKM.