Komunikacja miejska w Wilanowie i Powsinie
Moderator: Wiliam
A dlaczego niby ma być akurat 589?I co wtedy z 401?Nie ma to sensu.130 można wydłużyć do Powsina P.K. na stałe,a 163 i 164 zasilić.I tyle.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
ale po co to szybkie polaczenie? powsin potrzebuje w sezonie letnim polaczenia do centrum.... ew. do wilanowa samego a nie gdzies na wlochy8205 pisze:Ja mam taką propozycje. Może nie jest super ale coś daje.
589POWSIN-PARK KULTURY- Opieńki- Przekorna- Przyczółkowa- Al. Wilanowska- Dolina Służewiecka- Nowoursynowska- Wałbrzyska- Al. Lotników- Al. Wilanowska- Marynarska- Sasanki- Hynka- Łopuszańska- Kleszczowa- B. Chrobrego- Globusowa- Świerszcza- Chrościckiego- NOWE WŁOCHY
częstotl.: 10/15/15
obsługa: R7 i R11
Zalety linii:
- zasilenie Wilanowa i Powsina
- dodatkowa linia do Nowych Włoch, z innej strony niż jedzie 127
- odciążenie zawszej zatłoczonej linii 189
- szybkie połączenie
- Bastian
- Sułtan Maroka
A tam jeszcze są jakieś korki?djmc100 pisze:te 589 bedzie dlugo stalo w korkach przy GM
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
to znaczy aktualnie niewiem... bylyBastian pisze:A tam jeszcze są jakieś korki?djmc100 pisze:te 589 bedzie dlugo stalo w korkach przy GM
pozatym jesli chodzi o dojazd do wilanowa to 189 wydluzyc do wilanowa a 522 dac na sadybe... tylko to mi przychodzi do glowy.... ale niewiem... czy duzo jezdzi ludzi 522 do wilanowa?
1. W al.Wilanowskiej przy GM korków już nie ma (na pewno nie takich jak wcześniej). No i może niedługo oddadzą wiadukt do użytku?
2. Nie wiem czy jest potrzeba wspierania 189 i 401 dodatkową linią, wydaje mi się że te dwie wystarczają.
3. Po co kolejna linia jadąca na osi Nowoursynowska-Wałbrzyska-al.Lotników.
A tyle było mowy, żeby optować za linią jadącą wzdłuż całej al. Wilanowskiej...
2. Nie wiem czy jest potrzeba wspierania 189 i 401 dodatkową linią, wydaje mi się że te dwie wystarczają.
3. Po co kolejna linia jadąca na osi Nowoursynowska-Wałbrzyska-al.Lotników.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No i ja bym się tego trzymał.bambi pisze:3. Po co kolejna linia jadąca na osi Nowoursynowska-Wałbrzyska-al.Lotników.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Pewnie, 117 jest troszkę za krótkie.djmc100 pisze:zdecydowanie... tamte 589 dublowalo by sie tylko z 189.. a co myslicie gdyby tak 189 dac na wilanow a 117 pociagnac do powsina?bambi pisze:2. Nie wiem czy jest potrzeba wspierania 189 i 401 dodatkową linią, wydaje mi się że te dwie wystarczają.
Z kolei z drugiej strony proponuje puścic do Falenicy.