Dokładnie, powinni chociaż dopisać datę...8917 pisze:Ponadto cały czas na mapce jest zaznaczony wykrzyknikiem środowy wypadek tramwajów na pl. Narutowicza i inne wypadki sprzed kilku dni. Jaki jest tego cel - nie wiem
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Oni tylko na starcie syzbko docierali do newsów (pierwszego dnia dla pozoru)radeom pisze:Dokładnie, powinni chociaż dopisać datę...8917 pisze:Ponadto cały czas na mapce jest zaznaczony wykrzyknikiem środowy wypadek tramwajów na pl. Narutowicza i inne wypadki sprzed kilku dni. Jaki jest tego cel - nie wiem
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
CH Reduta. Ten kołchoz był za reporterka TKWTGM pisze:W którym to niby nie było tak źle![]()
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mnie się wybitnie nie podoba oprawa graficzna TKW - szczególnie czołówka. Liczyłem, ze TVN Warszawa zaprezentuje lepszy początek Stolicy i się zawiodłem. Jednak grafikami podczas programu + gadżetami zdecydowanie z publiczną audycją serwis "tefałenowski" wygrywa.MZ pisze:Mimo wszystko TKW naprawdę nie jest taki zły, za jaki niektórzy go uważają.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
A mi się właśnie podoba ta TKW. Choć nie wiem, po co zmieniali starą oprawę muzycznąR-11 Kleszczowa pisze:Mnie się wybitnie nie podoba oprawa graficzna TKW - szczególnie czołówka. Liczyłem, ze TVN Warszawa zaprezentuje lepszy początek Stolicy i się zawiodłem. Jednak grafikami podczas programu + gadżetami zdecydowanie z publiczną audycją serwis "tefałenowski" wygrywa.MZ pisze:Mimo wszystko TKW naprawdę nie jest taki zły, za jaki niektórzy go uważają.
A tam, oprawa a jakość to dwie inne rzeczy.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Jak dla mnie to czołówka TKW jest trochę za nowoczesna. Przecież Warszawa ma dużo ładnych i urokliwych zakątków, a o oni pokazują jakieś biurowce które jeszcze nie powstały, metro jeżdżące jak w New York, no może tylko pałac królewski pokazują, ale trochę to za mało.
W wakacje tłem w TKW był widok na nowe miasto, trasę W-Z, a teraz jest widok z mostu świętokrzyskiego na lewy brzeg Wisły.
No ale z TVN Warszawa nie ma porównania, bo odbieram tylko tv naziemną analogową (7 programów).
W wakacje tłem w TKW był widok na nowe miasto, trasę W-Z, a teraz jest widok z mostu świętokrzyskiego na lewy brzeg Wisły.
No ale z TVN Warszawa nie ma porównania, bo odbieram tylko tv naziemną analogową (7 programów).
Teraz jest widok Z PKiN na Marszałkowską i coś mi się wydaje, że nie jest na żywo tylko cały czas ten sam.fluger pisze:W wakacje tłem w TKW był widok na nowe miasto, trasę W-Z, a teraz jest widok z mostu świętokrzyskiego na lewy brzeg Wisły.
Jeśli chodzi o TVN Warszawa to jakoś mało w nim informacji, reporterzy ciągle poruszają się po ekranie zamiast stanąć z mikrofonem przed kamerą. Ogólnie zbyt dynamiczne to jak dla mnie. Oprawa też nie zachwyca.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Warszawa ma wiele pięknych zakątków! Poza tym co to jest pałac królewski?fluger pisze:Jak dla mnie to czołówka TKW jest trochę za nowoczesna. Przecież Warszawa ma dużo ładnych i urokliwych zakątków, a o oni pokazują jakieś biurowce które jeszcze nie powstały, metro jeżdżące jak w New York, no może tylko pałac królewski pokazują, ale trochę to za mało.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- R-9 Chełmska
Hehe złapałemfluger pisze:Ale mnie złapałeś chodziło mi oczywiście o zamek królewski.
Pamiętam kiedyś TKW miał ładą czołówkę, jak coś jechało i mijało takie stare ulice, centrum Warszawy, i dochodziło do ul. Jasnej, a w tle leciała taka ładna spokojna muzyczka.
Pamiętam to. Gdyby unowocześnić... A oni zdjęli. Ostatnio przy okazji 50-lecia TKW pokazywali właśnie tę oprawę z muzyczką niemalże kojarzoną z TKW i sobie właśnie przypomniałem, że taka fajna oprawa kiedyś była, może tylko trochę gorsza technicznie. TVN Warszawa z grafiką ''idzie w modę'' , a tu chodzi o ducha Warszawy, pokazującego, o czym będzie program.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney