Czyste chamstwoR-9 Chełmska pisze:Z lubością chodzę więc po ścieżkach rowerowych, ale jeszcze jest mały ruch i nie przeszkadzam za bardzo
RowerzyĹci vs automobiliĹci
Moderator: Wiliam
Samochodem po chodniku również z lubością jeździsz?R-9 Chełmska pisze:Ja jestem zarówno pieszym, jak i kierowcą i rowery przeszkadzają mi zarówno na ulicy, jak i chodniku. Z lubością chodzę więc po ścieżkach rowerowych, ale jeszcze jest mały ruch i nie przeszkadzam za bardzo
Chciałem napomknąć, aby najpierw każdy obejrzał się na własne podwórko, ale po takim dictum opadają kończyny. Dyskusja nie ma sensu jeśli każdy się okopuje i powtarza swoje.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to ją z ulgą zakończymy.chester pisze:Dyskusja nie ma sensu jeśli każdy się okopuje i powtarza swoje.
(choroba, dopiero teraz do mnie dotarło, że to przecież "moje" podforum i mogę uciąć tę dysputę o Wielkiejnocy i Bożym Narodzeniu )
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow