Komunikacja po otwarciu M2 na Targówek
Moderator: Wiliam
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
W poniedziałek żegnamy linię 269.
Autobusy wracają na Kondratowicza, obsługę ZP Balkonowa zapewni linia 212, a 160 w jedną stronę będzie wjeżdżać na pętlę Targówek (tfu, Metro Trocka):
https://www.wtp.waw.pl/newsy/2022/11/15 ... listopada/
Autobusy wracają na Kondratowicza, obsługę ZP Balkonowa zapewni linia 212, a 160 w jedną stronę będzie wjeżdżać na pętlę Targówek (tfu, Metro Trocka):
160 z podjazdami na pętlę Metro Trocka w obydwu kierunkach, pytanie po co?
Przyzwyczajenie do kursów skróconychashir pisze:160 z podjazdami na pętlę Metro Trocka w obydwu kierunkach, pytanie po co?
ŁK
Na 160 nie było kursów skróconych (jedynie zjazdowe po południu i nie do pętli, a do Metro Trocka 01 i to przy częstotliwości 10 minut w szczycie). W ogóle pytanie, w którą stronę jest rzekome zapotrzebowanie na dojazd z pętli i w jaki sposób to się pokrywa z dotychczasowymi podjazdami na 212?
Widocznie Wanda nie jeździ juz do przychodni na Dąbrowszczaków, a gdzieś w centrum.
No i co z tego, że nie było? To znaczy, że nie będzie?ashir pisze:Na 160 nie było kursów skróconych (jedynie zjazdowe po południu i nie do pętli, a do Metro Trocka 01 i to przy częstotliwości 10 minut w szczycie). W ogóle pytanie, w którą stronę jest rzekome zapotrzebowanie na dojazd z pętli i w jaki sposób to się pokrywa z dotychczasowymi podjazdami na 212?
ŁK
- AdamKlocusky
- Kontakt:
No, nareszcie linie wrócą na swoje trasy podstawowe. Pozostaje kibicować z jak najszybszym otwarciem kolejnej części Kondratowicza.person pisze:W poniedziałek żegnamy linię 269.
Tylko w jednym kierunku. 
Ooo, 409 i 500 będą pomijały Metro Kondratowicza 05, a Metro Kondratowicza 08 jako na żądanie. 
-
Krzysiek_S
Linia 112 pominie przystanek 02.Stanie tylko na tym na Św. Wincentego [ 06]. Będą płaczę ?. Nie ma jeszcze aktualizacji rozkładów 126 i 212.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Ten rozkład chyba do poprawki, bo trasa nadal wyświetla się jako zmieniona, mimo, że wraca na trasę podstawową.Krzysiek_S pisze: ↑17 lis 2022, 18:50Linia 112 pominie przystanek 02.Stanie tylko na tym na Św. Wincentego [ 06]. Będą płaczę ?. Nie ma jeszcze aktualizacji rozkładów 126 i 212.
Wg kolorystyki korali na stronie WTP część tras (np. 112) jest... trasami objazdowymi xD
Za to w przypadku 500 jest to już "nowa trasa".
Za to w przypadku 500 jest to już "nowa trasa".
Na stronie WTP są dwa sprzeczne ze sobą komunikaty. jeden m.in. o tym że 112 w obu kierunkach św.wincentego - kondratowicza itd a drugi że tylko w kierunku CH Marki od kondratowicza przez Malborską.