Informacja w Swingach i Jazzach
Normalnie się wyświetla pl. Zawiszy bez żadnych dodatkowych informacji, za to od Zawiszy kraniec Annopol wyświetla się z adnotacją że trasa zmieniona jest
A na zakładzie ani w karcie drogowej żadnej informacji jak ma być poprawnie stąd tyle różnych wersji na wyświetlaczach.
Bo poprawnie powinno iść automatem. Teoretycznie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A "Żoliborz" ma kursy skrócone 9 do Wiatracznej? A jeśli tak, to jak wyświetlają - pewnie bez opcji "Kurs skrócony", bo nie ma nic na zakładzie.
Widziałem dziś 9 trasa skrócona PL. ZAWISZYpawcio pisze:Takiej opcji chyba nie ma w ogóle dostępnej.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ja chciałem ustawić na 9 kurs skrócony do Wiatracznej tylko, że coś z softem się chyba wysypało bo mogłem jako kurs skrócony ustawić przystanek z kursu wyjazdowego 1 od zakładu do Pl. Zawiszy. Przystanków z 9 nie widział mimo iż za zewnątrz i wewnątrz wagonu była 9.
15 zjeżdża z Ratusza na Wolę i informuje że ostatni przystanek ma trasie linii to Rogalińska. To tak ma być?
Na logikę to nie powinno tak być ale we wszystkich Jazzach tak jest. Do tego zapowiedź głosowa o zjeździe pojawia się na pięć przystanków przed zakładem a nie przed zjazdem z trasy podstawowej.
Dziś pojawiły się na Młocinach kartki, że 33 do Feminy mają być na wyświetlaczach jako kursy skrócone. Wcześniej na zakładzie pojawiły się kartki, że kursy normalne ale żeby informować pasażerów o zmianie linii czyli jak zwykle zamieszanie jakby 72 nie mogło jechać na zmianę z 33 z Młocin i bez żadnych przebieranek.
Papiery z ZTM od początku mówiły o kursach skróconych.
Linia 15. PKP Rakowiec. Jeszcze na Ochocie ale już na al. Krakowskiej. To te granice nie są tożsame?
Aby na pewno obydwa przystanki są w al.Krakowskiej?
SIP by to ogarnął?
SIP by to ogarnął?
A to nie jest tak, że i ulica i dzielnica jest do torów kolejowych, czyli de facto przystanek nad nimi może się jednocześnie znajdować na obu ulicach i w obu dzielnicach?pawcio pisze:Linia 15. PKP Rakowiec. Jeszcze na Ochocie ale już na al. Krakowskiej. To te granice nie są tożsame?
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Myślę, ze to szczegół i mamy większe zmartwienia.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!