Tak, to miałem na myśli, tylko co innego napisałemEmyl pisze:A po co ma jeździć całą dobę? Synchro z metrem wystarczy.
(!) Tramwajem na Tarchomin
Moderator: Wiliam
noidea
1. Przystanek przed pętlą jest nieczynny?
2. Odjazd z pętli jest od razu po przyjechaniu?
1. W sensie? Przed pętlą jest przystanek Mehoffera, czynny.MichalJ pisze:1. Przystanek przed pętlą jest nieczynny?
2. Tak wynikałoby z rozkładu.
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
- Solaris U10
Jeśli chodzi o przystanek na wjeździe na pętlę (jakby "dla wysiadających"), to on nie funkcjonuje.
Chodzi. Dzięki.
Póki co chyba tak to wygląda. Postój jest raczej symboliczny.MichalJ pisze:2. Odjazd z pętli jest od razu po przyjechaniu?

Postój na Tarchominie Kościelnym jest rozkładowo zerowy (w rzeczywistości minimalny jak 2 przyjedzie przed czasem), żeby na Młocinach wynosił ponad 15 minut. 
A po co i dlaczego tak dziwnie? Na Tarchominie Kościelnym nie ma WC dla motorniczego?ashir pisze:Postój na Tarchominie Kościelnym jest rozkładowo zerowy (w rzeczywistości minimalny jak 2 przyjedzie przed czasem), żeby na Młocinach wynosił ponad 15 minut.
Doszliśmy w Polsce do stanu, że rozkład jazdy pociągów to jest coś,
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
Nie ma WC i tam w ogóle nie ma nic ciekawego w pobliżu. 
Raczej chodzi o to, że nie ma podstacji i żeby na odcinku było jak najmniej tramwai IMHO.
A ja uważam, że 2 mogłaby kursować dłużej, owszem, o ile Tarchodwory nie zmieszczą się do N01. W przeciwnym wypadku czemu miałyby być wyróżnione względem innych dzielnic? Można natomiast pomyśleć o skomunikowaniu N01 z metrem (tak, wiem, że jest też gdzie indziej).Nie może być tak, że najpierw dajemy częste i kursujące aż do północy 101, potem dajemy tramwaj i nocami skazujemy Tarchomin na dość awaryjne ostatnio N01. Nie dość, że wiara nie zmieści się w grodziskim heblu, to sama kwestia wykonania kursu (w świetle ostatnich komunikatów ZTM) stoi pod znakiem zapytania.
Natomiast z czego wynika skrócenie kursowania tramwaju wobec autobusu to ja nie wiem, może po prostu (nagle?) brakuje wzkm tramwajowych?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Raczej rozkład robiony był ze sztancy i pewnie za jakiś czas zostanie skorygowany do lokalnej specyfiki Tarchomina
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Na początek od natychmiast zjazdy powinny być wydłużone do Huty.
...całymi trzema brygadami.kangoo2 pisze:No to E-4 do jak najszybszej likwidacji. Czas wspomóc inne dzielnice
3 brygady - zawsze coś!