Veturilo - rower miejski
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ciiicho, bo wszędzie będzie tak, jak na pętli Ursynów Zachodni. "Nie dotyczy autobusów ZTM". Jak przyjedzie tam nadzór, to można na niego straż miejską zawołaćMZ pisze:Zawsze można zmienić to na: "Nie dotyczy komunikacji miejskiej". Pojazdy Nadzoru Ruchu i tym podobne też chyba łapałyby się na taki wyjątek.

Przepis zezwala stosowanie tabliczek pod znakami. Ale gdyby ktoś miał legitymację Związku Turystów Mazowsza to też się łapie na ulgę.Adam G. pisze:Na jakiej podstawie właśnie tak odczytujesz słowa "nie dotyczy ZTM"? Na logikę, owszem, też bym to tak zrozumiał. Niemniej jednak, to nie logika, a jasno określony przepis powinien decydować.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
w ramach wsparcia wawkomu dodałem wam tam logo w nagłówku po prawej, pasuje lepiej niż logo ztmuBywalec pisze:http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54489.html
Podrobili stronę miejskiego roweru.
ZTM: dane są bezpieczne

Jesteś pewien, że nie będziesz miał kłopotów z okazji praw autorskich? Nie chodzi o logo Wawkomu, tylko o design strony i użycie piktogramów ze strony oryginalnej. Czasem nie warto się przyznawać do swoich 'żartów'.asq pisze:w ramach wsparcia wawkomu dodałem wam tam logo w nagłówku po prawej, pasuje lepiej niż logo ztmu
Ja tylko pytam (pomny akcji Agory przeciw Przegubowcowi)...?asq pisze:jak już mnie pozwą to załatwimy to hurtowo, razem z wkmką
a co do techniki: czy ztm pozwie google za to ze cache'uje ich strony (przykład)? u mnie technologia jest ta sama.
ZTM wystawi ci fakturę na kwotę milion pińcet sto dziewińcet + 23% VAT

- Daniel_FCB
- (kaczofob)
A czy Wawkom (czytaj: Fik) zgadza się na taką "reklamę"?asq pisze:w ramach wsparcia wawkomu dodałem wam tam logo w nagłówku po prawej, pasuje lepiej niż logo ztmuBywalec pisze: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 54489.html
Podrobili stronę miejskiego roweru.
ZTM: dane są bezpieczne
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Mam wrażenie, że Twoje pojmowanie "charakteru edukacyjnego" trochę różni się od mojego. Jeżeli hackowanie karty miejskiej też uznawałeś za "edukacyjne", to może ja "edukacyjnie" kogoś pobiję do nieprzytomności? Wyjdzie na to samo, nauczy się że takie rzeczy są możliweasq pisze:one mają charakter edukacyjny

noidea