Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
136, 504, 505 i im podobne
Moderator: Wiliam
Jechałem do Banacha - Szpital..ten tłum jechał dalej.
No ja nie wątpię, że oni tam wysiadali. Toteż mówię, że chwalę tą linię właśnie za szybkość na Żwirki i Wigury. Naprawdę szybko dojechałem, łapał praktycznie zielone światła.
Bo z Centrum na Ursynów to tak jak pisałem wg mnie ta linia troszkę na około jedzie.
No ja nie wątpię, że oni tam wysiadali. Toteż mówię, że chwalę tą linię właśnie za szybkość na Żwirki i Wigury. Naprawdę szybko dojechałem, łapał praktycznie zielone światła.
Bo z Centrum na Ursynów to tak jak pisałem wg mnie ta linia troszkę na około jedzie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taki jesteś zajebisty, a idiotę cytujesz?BJ pisze:Hola, hola, a św. Metro,(...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Domino2001
Rano w DP codziennie widzę 504 nawalone na Żwirki i Wigury w kierunku Ursynowa. Tłum wysiada na Novotelu i pielgrzymki rozchodzą się na 1 Sierpnia. Dalej to jedzie mniej czy bardziej obłożone.
Za to z kolei do Centrum rano tłumy jadą z Ursynowa i wysiadają przy Rzymowskiego, Taśmowej i Sasanki. Dalej do Centrala jadą prawie opustoszałe.
Sytuacja się odwraca w popołudniowym szczycie.
Za to z kolei do Centrum rano tłumy jadą z Ursynowa i wysiadają przy Rzymowskiego, Taśmowej i Sasanki. Dalej do Centrala jadą prawie opustoszałe.
Sytuacja się odwraca w popołudniowym szczycie.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
-
Dęboszczak
503 ITS zamiast stalowej? Poroniony pomysł. Wy z ZTM w ogole macie mózgi. Na 382 Redutowa? To oznacza jedno dziwadła, a czemu na 101 wchodzi R-10? A podobno ITS mega ma nakręcone za duzo km, no tak 503 to idealna linia dla ITS, gratulacje.Dęboszczak pisze:od dn. 1.09 zmiana rozkładu jazdy linii 136 - DP obsługa wyłącznie przez R-11
z innych ciekawostek od września
503 ITS
382 R-6
101 R-10
-
Dęboszczak
Dlaczego niby zamiast Stalowej, a w ogóle trochę szacunku dla innych użytkowników, bo oberwiesz parę punktów, ok?marko80 pisze:503 ITS zamiast stalowej? Poroniony pomysł. Wy z ZTM w ogole macie mózgi. Na 382 Redutowa? To oznacza jedno dziwadła, a czemu na 101 wchodzi R-10?Dęboszczak pisze:od dn. 1.09 zmiana rozkładu jazdy linii 136 - DP obsługa wyłącznie przez R-11
z innych ciekawostek od września
503 ITS
382 R-6
101 R-10
A zamiast czego? Zamiast Woronicza? Czy jako trzeci zakład? No a co takiego złego napisałem? Czemu ITS daje sie na jedna z najdłuzszych tras w Wawie, skoro juz i tam maja nakrecone od diabła km.Dęboszczak pisze:Dlaczego niby zamiast Stalowej, a w ogóle trochę szacunku dla innych użytkowników, bo oberwiesz parę punktów, ok?marko80 pisze: 503 ITS zamiast stalowej? Poroniony pomysł. Wy z ZTM w ogole macie mózgi. Na 382 Redutowa? To oznacza jedno dziwadła, a czemu na 101 wchodzi R-10?
-
bartoni722
-
bartoni722