Plany remontowe Tramwajów Warszawskich
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie nie wiem!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przecież protestowali przeciw przebudowie Obozowej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Akurat w tej roli pamiętam kogo innego, nie ich...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tam wszyscy byli w tej samej roli.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To była praca zespołowa, nie tylko słynny wolski ex-radny mieszkaniec Bemowa.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Inteligentny jesteś, dasz radę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Bezpłatna komunikacja dzisiaj to przynajmniej nikt się nie przyczepi, że płaci, to wymaga.
Na stronie internetowej cisza, to może zaraz wróci ruch.
Na stronie internetowej cisza, to może zaraz wróci ruch.
Raczej wiele do napisania w komunikacieGeorg pisze: Na stronie internetowej cisza, to może zaraz wróci ruch.
ŁK
Komunikat już jest.
Ale luz, cytując prezesa TW na temat stanu torowisk: "Mamy z czego schodzić". 

3 miesiące minęły, już jest przesunięte na Q2 - i tak się zarządza.ashir pisze:Komunikat już jest.Ale luz, cytując prezesa TW na temat stanu torowisk: "Mamy z czego schodzić".
ŁK
Super wiadukt zamkną jak na Mickiewicza bo to jest reanimacji trupa .
tatra
Już po wyborach, więc można zamykać.
Im szybciej, tym lepiej dla wszystkich.
Im szybciej, tym lepiej dla wszystkich.
Niestety wiadukt przy Arkadii nie znalazł się na liście miejsc do remontu w tym roku przez TW:
https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... mwajowych/
https://www.ztm.waw.pl/informacje-praso ... mwajowych/