No jak masz parę kości, to jedna się zepsuła choć mogło i więcejJaneczek pisze:To muszę sobie nowe kości kupić
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Kącik porad komputerowych
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
To zatrudne jak na moje niskie kwalifikacje w tej dziedzinie. Namówie Bogatego Sponsora na nowe kości i będzie git. 256 to trochę mało.Hieronim pisze:No to jak się będzie uruchamiał to odpal MEMTESTa z dyskietki (ostatnio odkryłem, że jest też na płycie z bootowalnym linuxem RIP). I zostaw na jakiś czas. Ja jak testowałem komputer, to odpaliłem go na weekend.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Masz tu 4 pliki. Weź pustą dyskietkę (potem będziesz mógł ją sformatować, ale do tego czasu nie będzie czytelna), włóż do stacji i kliknij ten plik .bat. Postępuj zgodnie z instrukcją. Potem uruchom komputer ponownie z dyskietki. Program sam się odpali i zostaw go na jak najdłużej możesz. Potem zobacz ile błędów naliczył.
- Załączniki
-
- MEMTEST.zip
- (57.43 KiB) Pobrany 60 razy
xxx
Tera to się zwie Adobe Flash
Tu zobacz http://www.adobe.com/downloads/
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Ktoś ostatnio mnie zaczął przekonywać do linuxa, więc może zaproponuję to: http://www.knoppix.pl/aplikacje/vnc2swf/
xxx
A gdzie nazwy?Fikander pisze:mrau
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!