Nowe wcielenie forum

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Szamot

Post autor: Szamot » 12 kwie 2010, 22:43

chester pisze:No to w końcu będą te gołe laski w "płatnej części", czy to też był tylko żart? :D :D :D
A ile dajesz? :D

Awatar użytkownika
chester

Post autor: chester » 12 kwie 2010, 23:08

No właśnie czekałem na ogłoszenie polityki $$$, jak tu się "żarty skończyły" (-X
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.

Awatar użytkownika
tadeo

Post autor: tadeo » 13 kwie 2010, 9:47

Szamot pisze:..Toleruję wulgaryzmy gdyż są jak również składnikiem języka i umiejętnie stosowane bardzo precyzyjnie podkreslają ładunek emocjonalny wypowiedzi. Nie toleruję natomiast arogancji wobec współdyskutantów...

...(wyjątek - podforum WiN)...
aha. to znaczy, że WiN jest swoistym hyde-parkiem wawkomu gdzie wolno obrażać każdego oprócz króla.
.

Szamot

Post autor: Szamot » 13 kwie 2010, 10:11

Szamot pisze:Informuję wszystkich zainteresowanych, że podobna polityka w kwestii zarówno postów o niskiej zawartości merytorycznej (wyjątek - podforum WiN) jak i braku szacunku użytkowników wobec współdyskutantów bedzie przeze mnie w ramach for, które współmoderuję, z całą stanowczością kontynuowana.
tadeo pisze:
Szamot pisze:..Toleruję wulgaryzmy gdyż są jak również składnikiem języka i umiejętnie stosowane bardzo precyzyjnie podkreslają ładunek emocjonalny wypowiedzi. Nie toleruję natomiast arogancji wobec współdyskutantów...

...(wyjątek - podforum WiN)...
aha. to znaczy, że WiN jest swoistym hyde-parkiem wawkomu gdzie wolno obrażać każdego oprócz króla.
.
Kpisz ze mnie, czy z siebie?

Ps. Uwaga dla wnikliwych i rozsądnych użytkowników wyjaśniam pojawienie się nawiasu - cytat z zasad dyskusji na podforum "Wszystko i Nic:
hafilip84 pisze:[*]Ze względu na specyfikę podforum dopuszczalne są, w granicach rozsądku, różnego rodzaju spam-wątki, flame'y, floody i inne zachowania niekoniecznie zgodne z netykietą. Moderatorzy zastrzegają sobie jednak prawo do przerwania tego typu dyskusji bez uprzedzenia[/color]

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 13 kwie 2010, 10:54

Szamot pisze:
Tadeo pisze:wolno obrażać każdego oprócz króla
Kpisz ze mnie, czy z siebie?
Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), podczas gdy króla Tadeusza nie kojarzę żadnego ;)
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Szamot

Post autor: Szamot » 13 kwie 2010, 19:09

Bastian pisze:
Szamot pisze: Kpisz ze mnie, czy z siebie?
Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), podczas gdy króla Tadeusza nie kojarzę żadnego ;)
Akurat nie chodziło mi tu o koronę (zresztą zaraz ją sobie autorytarnie przyznam), tylko o sposób zacytowania mojej wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 14 kwie 2010, 12:13

Bastian pisze: Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), (...)
Ten-Którego-Imienia-Nie-Wypowiem Pierwszy? :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 14 kwie 2010, 12:36

I Drugi i Trzeci 8-(
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 14 kwie 2010, 12:42

trzech to nie paru, to kilku :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
tadeo

Post autor: tadeo » 15 kwie 2010, 21:19

Szamot pisze:...Uwaga dla wnikliwych i rozsądnych użytkowników...cytat z zasad dyskusji na podforum "Wszystko i Nic:
hafilip84 pisze:[*]Ze względu na specyfikę podforum dopuszczalne są, w granicach rozsądku, różnego rodzaju spam-wątki, flame'y, floody i inne zachowania niekoniecznie zgodne z netykietą...[/color]
w zastosowanym przez Ciebie cytacie z "haFilip"-a dałeś dobitnie doskonałe potwierdzenie "hyde-park"-owości wawkomowej WiN-y.
:-)
.

Szamot

Post autor: Szamot » 15 kwie 2010, 23:27

Nie pierdol!? Naprawdę?! :shock:

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 17 maja 2010, 22:18

No i co z zapowiadaną szczegółową specyfiką obu podforów wydzielonych z KM?

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 17 maja 2010, 23:44

Jakich "obu"? :>

Awatar użytkownika
TGM

Post autor: TGM » 17 maja 2010, 23:53

Glonojad pisze:No i co z zapowiadaną szczegółową specyfiką obu podforów wydzielonych z KM?
To tak jak z tymi nowymi trasami tramwajowymi w W-wie. Plany ambitne, ale ni ch. szans na realizację :P :twisted: .

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 maja 2010, 10:28

Bastian pisze:Jakich "obu"? :>
Układ Komunikacyjny i Organizacja Komunikacji.

ODPOWIEDZ