Po prostu śmieszy mnie kłamstwo za kłamstwem (jak tam twój opadnięty drut na moście?).
Ale masz rację - trzeba olać, nikomu nie przeszkadza.
Moderator: Wiliam
Po prostu śmieszy mnie kłamstwo za kłamstwem (jak tam twój opadnięty drut na moście?).

Pamiętaj, że okłamujesz siebie, a nie mnie
Po co? Żeby być okłamany tak jak w innych sprawach? Zieeeew.

Ale czego oczekujesz? Że nie będą się w ogóle zdarzały żadne awarie?
Ale tak szczerze, to część z nich mogłaby być szybciej sprzątana, szczególnie, że rozwiązania bywają znane od jakiegoś czasu.
Abstrahując od faktu, że - najpewniej - odnosisz się do sformułowania o okłamywaniu siebie, a nie innych, które jest nawiązaniem do dosyć częstego mechanizmu psychologicznego i odkładając na bok fakt, że uważam kolektywnie Tramwaje Warszawskie za ZAWODOWYCH (eng. proffesional - że tez w polskim to słowo jest dwuznaczne w tym kontekście...) kłamców (inni powiedzieliby "robiących dobrą minę do złej gry, zamiast milczeć"), to nie zamierzam Tobie niczego pisać po tym, w jaki sposób zachowywałeś się wobec mnie w ubiegłym roku, gdy wszedłeś w posiadanie (ciekawe w jaki sposób i dlaczego) mojej skargi.
Założyć?
I w którym miejscu twoim zdaniem dałoby się ułożyć tor tymczasowy na wiadukcie przy Arkadii?person pisze: ↑03 wrz 2024, 8:59BTW ciekawostka z dupy. W Lipsku właśnie remontują ponad 100-letni most łączący centrum z zachodnimi dzielnicami. Co prawda nie jest to skala Arkadii, bo tam remont ma potrwac przez 3 lata, ale po wakacyjnym całkowitym wyłączeniu mostu z ruchu... wznowiono ruch tramwajów na torach tymczasowych - bo dla nich najważniejszy jest pasażer. Choć ułożyli tylko jednotor, przez co musieli ściąć RJ:
https://www.l.de/wir-fuer-leipzig/baust ... inbruecke/
Tam jezdnia ma 2-3 pasy w każdą stronę.Autobus Czerwon pisze:I w którym miejscu twoim zdaniem dałoby się ułożyć tor tymczasowy na wiadukcie przy Arkadii?person pisze: ↑03 wrz 2024, 8:59BTW ciekawostka z dupy. W Lipsku właśnie remontują ponad 100-letni most łączący centrum z zachodnimi dzielnicami. Co prawda nie jest to skala Arkadii, bo tam remont ma potrwac przez 3 lata, ale po wakacyjnym całkowitym wyłączeniu mostu z ruchu... wznowiono ruch tramwajów na torach tymczasowych - bo dla nich najważniejszy jest pasażer. Choć ułożyli tylko jednotor, przez co musieli ściąć RJ:
https://www.l.de/wir-fuer-leipzig/baust ... inbruecke/