A powiedz mi, czy po zmianie czasów 122 się trochę poprawiło?Jarek pisze: ↑14 lis 2024, 15:47Popatrzyłem sobie na obecny układ linii i dotarło do mnie, że ja już nie umiem się bezbłędnie poruszać po Warszawie bez ściągawki. Przeminęło jedno pokolenie.
Układ linii wydaje się bardziej sensowny niż to, co u mnie porobiono na Jelonkach. Mam na Pl. Kasztelańskim kilka autobusów co 30 min lub gorzej, lub bez niedziel. 122 i 177 bardzo niepunktualne.
Wilanów chyba nie podzielił losu Wawra?
Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
Pl. Zamkowy - Pl. Bankowy to 4 minuty, tylko 2 kursy przed 7 na E-2 mają przejechać ten odcinek w 3 minuty. Identycznie w drugą stronę, dwa pierwsze kursy przed 7 w 2 minuty, a reszta w 3 minuty.
Patrzyłem na pierwszy kurs. Dzięki!
ZTM chyba też nigdzie się nie pochwalił, że od soboty będzie rozrzedzone 217 do 15/15//15, ale za to przez cały dzień będzie kursować na pełnej trasie na Natolin Płn.
Czyli pseudo pętla Sarmacka przynajmniej w ciągu dnia przechodzi do historii...
Ale co 15 minut w szczycie na tej linii to odważnie...
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Żadna tam pętla. To i tak był zwykły przystanek, bez postoju.
Przekierowanie potoków na tramwaj po prostu.
200 to już przestała jeździć? Chciałem sprawdzić rozkład na jutro (pomyślałem: ostatni dzień kursowania, może warto się przejechać) ale już zdjęli rozkład ze strony.
Ja rozkład 200 widzę na jutro. Może trafiłeś na aktualizację danych.
- fik
- Naczelne Chamidło
U mnie normalnie rozkład na jutro wchodzi. Za to w rozkładzie 251 nie sposób stwierdzić, które kursy są wydłużone do Pańskiej
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
15 to jedno, ale 30 wieczorem to drugie.wincenty pisze:Czyli pseudo pętla Sarmacka przynajmniej w ciągu dnia przechodzi do historii...
Ale co 15 minut w szczycie na tej linii to odważnie...
Ogólnie 164/519/251 jeżdżą w sumie co 10, jeszcze w połowie wchodzi 317 co 20, ale 217 co 15 pasuje nijak do tego, bo wchodzi co pół godziny na któreś z nich.
ŁK
Na papierze to wygląda bardzo ładnie. Ale czy będzie funkcjonować w praktyce?