Wadliwe oznaczenia przystankowe
Nie wiem czy to właściwy temat. Otóż dziwi mnie, czemu nie ma rozkładów skróconych kursów linii 105 z Cm. Wolskiego na przystankach Cm. Wolski 09 i Fort Wola 01? Nie tyle że nie ma ich zamontowanych co po prostu nie można ich normalnie wyszukać, trzeba najechać na stronie WTP na odpowiedni kurs i tam go odnaleźć (coś jak kursy zjazdowe tramwajów) ew. na portalu jakdojade. Dlaczego tak jest?
Bo nie wsiądziesz na pętli do 105.
To ZTM mógłby być konsekwentny, bo do 197 można tam wsiadać...
Napisałem że nie tylko na pętli ale też na przystanku Fort Wola. Druga sprawa, skoro odjazdy na stronie ztmu są to chyba jednak można wsiadać. Gdyby to był postój techniczny to pierwszym przystankiem byłby faktycznie Sowińskiego.
Poza tym te odjazdy są na portalu jakdojade.
Poza tym te odjazdy są na portalu jakdojade.
-
Wiatraczna 11, wisi rozkład w kierunku Gocławka. Zakładam, że na przystanku Wiatraczna 06 jest rozkład w kierunku Centum.
miłośnik 13N
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Dzisiaj uruchomiono nowy zespół przystankowy VERDIEGO, wiaty są, słupki są. Jedyne czego brakuje to właściwych rozkładów. Póki co są, ale z zespołu ZDZIARSKA. Zabrakło im czasu na dodruk rozkładów?
Od samego początku utrudnień związanych z budową tramwaju do Wilanowa, na przystankach w komunikatach dotyczących objazdów jakimś cudem zaplątała się linia N37 z trasą objazdową Sobieskiego, Dolna, Puławska.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Mieszkańcom Tarchomina tak się spodobały krótkie tramwaje na 17, że 6 pojedzie na Winnice a 17 na Metro Młociny?
A to w lewo nie jest na Młociny a w prawo na Winnicę?
@Bywalec, chyba nie wszyscy Cię zrozumieli☺
- Bastian
- Sułtan Maroka
Albo słupek ktoś obrócił
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Podoba mi się, że przy okazji zostawiono starą nalepkę 6 (pasek na dole), ale wymieniono 17 (ramka+ pasek na górze).
- R-9 Chełmska
Z drugiej strony też jest źle. Z tydzień temu zgłaszałem na 19115
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
W ZTMie mają w nosie zgłoszenia z 19115... Nawet zgłoszonej nieaktualnej mapy na własnym węźle (Młociny) nie potrafią wymienić...R-9 Chełmska pisze: ↑03 lis 2023, 11:17Z drugiej strony też jest źle. Z tydzień temu zgłaszałem na 19115