SIP w autobusach
Muszą, bo zrezygnowali z papierowych firanek.
Potwierdzam, też dziś takie coś widziałem. Też się nieźle zaskoczyłem.
A z jakiego powodu? Oszczędności papieru/tuszu?
Wymusił, czy po prostu w końcu zaczął wystawiać w elektronice?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zważywszy, że dzieje się to w różnych terminach i nie we wszystkich pojazdach jednego przewoźnika, wyszedłem z założenia że najpierw chyba jakaś aktualizacja softu musiała pójść stąd napisałem o "wymuszeniu" Zwłaszcza, że ktoś wspomniał że papierowych podwieszek ma nie być.
W gazowych MANach nie ma tych informacji.
-
Może to w autobusie który ma analogowe dechy, albo zepsute?
To jednak tramwaj, nawet kojarzę miejsce. Ale wciąż mógł mieć zepsute elektrodechy.
To jednak tramwaj, nawet kojarzę miejsce. Ale wciąż mógł mieć zepsute elektrodechy.
W tramwajach nie praktykuje się montażu na szybach tych "plastikowych kieszonek" co na załączonym obrazku
EDIT: Gołki to jednak stan umysłu
EDIT: Gołki to jednak stan umysłu
To było w 4237 bodajże, tam wszystko póki co działa....
Wieszanie na oknach wewnętrznych dokumentów jest jednak ciekawą praktyką.
Wieszanie na oknach wewnętrznych dokumentów jest jednak ciekawą praktyką.
-
Komunikat na żółtej kartce szybciej zwróci uwagę pasażera niż wyświetlanie na monitorze pod sufitem, między reklamą czegoś tam. Sam osobiście zainteresowałem się, co jest napisane. Nie wszystkie składy mają wyświetlacze, za to wszystkie mają uchwyty do ogłoszeń.
miłośnik 13N
Ale to nie był komunikat tylko załącznik do zlecenia pokazujący jak ma wyglądać komunikat. 99% pasażerów nie miała szans zrozumieć o co chodzi.
-