Jak ja mam nie pić to ty nie oddychajTo sie nie chla
SposĂłb na udany 2009 rok
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Dla mnie rok 2009 również był dobry, ogólnie rzecz ujmując. Miałam blisko siebie dobrych ludzi. Działo się trochę złych rzeczy (straciłam dwie bardzo bliskie osoby), ale ogólnie spotkało mnie też dużo dobrego. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku czeka mnie dużo bardzo istotnych zmian, takich "życiowych". Już się "zaczęło"... 

- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy zakończonych?Szamot pisze:Dla mnie rok przemian.

[ Dodano: |3 Sty 2010|, 2009 19:56 ]
Każdemu, kto przypadkiem wie, że spędzałem (i nie tylko jaziomal pisze:No i sylwek, spędzony nad Bugiem

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
"Zapisać!"MZ pisze:Bastian pisze:Każdemu, kto przypadkiem wie, że spędzałem (i nie tylko ja) sylwestra nad Bugiem, od razu wyjaśniam, że nie był to ten sam wyjazd.Gdyby był ten sam, to pisałbyś w "Temacie ogólno-narzekalnym", a nie tutaj
.

the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dla mnie rok taki sobie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.