MSPANC
90 lecie komunikacji autobusowej Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, jak?hafilip84 pisze:Ciekawe jakby wyglądały okrągłe rocznice gdybyśmy cały czas używali bezzerowego, rzymskiego zapisu liczb
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bo to pismo dla kierowców. Jeśli prywatna firma robi imprezy okolicznościowe, to jest tylko jej wewnętrzna sprawa. A niezadowolonych wypada odesłać do Urzędu Miasta, niech się oni wykażą i zrobią coś dla wszystkich...Rav5202 pisze:Tylko Ciekawi mnie, po co zachęcali WSZYSTKICH do wzięcia udziału? (Klakson)
Żeby jeszcze były na Woronicza... Ale pewnie znów Młociny zamienią się w halę wystawienniczą...ikarus pisze:Będą dni transportu publicznego to będą otwarte dla wszystkich.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Samozwańczo 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Prosto. Byłyby okrągłe rocznice "jednoznakowe". I, V, X, L, C, D, M?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Powiem tak... Jeśli za MDMX lat ktoś spróbuje zrobić M-lecie komunikacji autobusowej, to albo inżynieria biologiczno-nanotechniczna będzie tak zaawansowana, że każdy będzie w stanie być samodzielnym autorem wikipedii i będzie wiedział co to jest autobus, albo będzie trzeba odkopać jakiegoś historyka, który to wyjaśni 
A kto powiedział, że będzie wtedy istniało coś takiego, jak autobus? Może być na przykład chodnik transferujący czy też kapsuły na antymaterię 
Swoją drogą, komunikacja miejska jest na tyle młodym tworem, że trudno się na ten temat wypowiadać, gdyż mowa jest o jakiejś X-krotości jej wieku
[ Dodano: Czw 17 Cze, 2010 15:54 ]
PS. Możliwe także, że komunikacja miejska będzi na zasadzie >WARSZAWA< MUZEUM EURO 2012
>WARSZAWA'< C-lecia Stołeczności na Marsie 
Swoją drogą, komunikacja miejska jest na tyle młodym tworem, że trudno się na ten temat wypowiadać, gdyż mowa jest o jakiejś X-krotości jej wieku
[ Dodano: Czw 17 Cze, 2010 15:54 ]
PS. Możliwe także, że komunikacja miejska będzi na zasadzie >WARSZAWA< MUZEUM EURO 2012
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
bartoni722