Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Kącik porad komputerowych
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- R-9 Chełmska
- fik
- Naczelne Chamidło
Dopóki nie będzie w hafasie, to nie będzie.bohun pisze:A gdzie nazwy?
Chwyla, w międzyczasie zainstaluj sobie yahoo widget engine, bo bez niego nie uruchomiszR-9 Chełmska pisze:podeślij, jak bardzo beta by to nie było
[ Dodano: 2006-12-31, 19:51 ]
http://www.fikander.rail.pl/klapki/Klapki.rar
w konfiguracji możesz próbować wpisać nazwę stacji zamiast numeru, jeśli jednak się nie uda, to numer uzyskuje się tak:
http://rozklad.pkp.pl/bin/stboard.exe/pn?
http://rozklad.pkp.pl/bin/stboard.exe/pn?input=5104080 [ciach reszta]
ten numer po input= to numer stacji.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Zawsze mnie dziwiło, ze jednak w wersji off-line sąZ tegoż samego powodu nie ma łamania grup wagonowych, rzecz jasna.
Tak czy nie gratki pomysłu i wykonania.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
hmm... no to gratulację zapału... ja liczarkę kilometrowo-taryfową dawno zarzuciłem, nie będziesz maił przeciwko jak po korzystam?Fikander pisze:pomysł łaził za mną od ponad roku, teraz tylko złapałem narzędzie, dzięki któremu nawet takie programistyczne zero jak ja mógł go zrealizować
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
dziękować...Fikander pisze:Nigdy nie mam nic przeciwko![]()
BTW mapa... ciekawe kiedy...
nawet zapomniałem przetestowaćprzydałoby się jeszcze składaka dokończyć, to jest jeszcze starsza ideatylko zapowiedź sobotnich rj mnie lekko zmartwiła w tym kontekście
Mam płytkę, a na niej kilkadziesiąt plików(róznych!) o identycznej nazwie. Kiedy chcę je skopiować system traktuje je wszystkie jak jeden proponując zastapienie skopiowanego przed chwila pliku. Jest na to jakis sposób?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
takHieronim pisze:W jednym katalogu?
pół biedy jak by sie dało..Hieronim pisze:Chodzi zapewne o inny sposób niż kopiowanie każdego po sztuce i ręczną zmianę nazwy?
kopiuje plik do innego katalogu i wyskakuje okienko z pytaniem czy zastapic plik isniejący nowym i tak kilka razy- kłopow tym, że niezaleznie od wybranej kombinacji tak/nie kopiuje sie tylko najstarszy plik
tak samo tylko najstarszy plik otwiera sie przy odtwarzaniu- chodzi bowiem o mp3
co ciekawe odtwarzacz cd/mp3 (w "radiu") radzi sobie z rozróznianiem utworów- zapewne dlatego, że nie zwraca uwagi na nazwy plików
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ