KM a SKM
Moderator: JacekM
To fakt. Kanclerz ma rację. Czy to nie jest przypadek że po powstaniu SKM, Kol M zdecydowały się na współpracę z miastem ? Każdy ma swoje zadania przewozowe ale myślę że współpraca jest możliwa. Dosyć tej wojnykanclerz pisze:Ale nie tobie o tym dcydować. Miasto powinno mieć bata na KM gdyby stawały sie zbyt zachłanne.
[ Dodano: 2007-04-28, 23:11 ]
Ale to już nie nasze zadanie żeby się dogadywać. Za mali jesteśmy...Premo pisze:To byłoby nawet dobre rozwiązanie. Ale jakoś ciężko się dogadać
i po co tu nam mąci na naszym podwórku? 
Byłeś kiedyś za zachodnią granicą ?Bo KM korzystają z innych biletów i montowanie kasowników nie jest potrzebne? Zresztą przeważająca część pasażerów i tak korzysta z biletów długookresowych.
[ Dodano: 2007-04-28, 23:29 ]
Zresztą mam porównanie w sprzedaży biletów jednorazowych ZTM
To że na jednorazowy można w Barcelonie jechać autobusem, RENFE i prywatnym metrem...MeWa pisze:Tak, nawet mieszkałem. Tylko co to ma do rzeczy?
[ Komentarz dodany przez: MeWa: 2007-04-28, 23:42 ]
Usunięcię off topicu. Do spraw administracyjnych służą inne środki komunikowania się. MeWa
- MeWa
- Cukiereczek
No i? To wina KM, że nie można tam korzystać ze wszystkich biletów ZTM?
Wspólny bilet jest dużym krokiem w dobrym kierunku, nie można od razu oczekiwać skoku do głębokiej wody, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę realia - liczbę składów, koszty, różnice w rozliczaniu ulg itp. itd.
Wspólny bilet jest dużym krokiem w dobrym kierunku, nie można od razu oczekiwać skoku do głębokiej wody, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę realia - liczbę składów, koszty, różnice w rozliczaniu ulg itp. itd.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Dodaj VAT-włąsnei o to rozbijały się wszystkie próby stworzenia jednorazowego wspólnego biletu , w latach 90 .Kolej płaci większy VAT od ZTM.(przynajmniej płaciła w latach 90)MeWa pisze:No i? To wina KM, że nie można tam korzystać ze wszystkich biletów ZTM?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach