Ha Ha Ha-dobry "KUBA", pizdnął duperszmity z pudełka dla Dzieciakow, a w bilboardzie szuka alibiPremo pisze:A to że wiszę na billboardzie nie oznacza że muszę mieć dostęp do takich upominków i nie wiadomo czego jeszcze.
Wielka Orkiestra ĹwiÄ tecznej Pomocy w komunikacji
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jacku, spokój, nie było cię, a głosujesz.
Ja mam nadzieję, że cała sprawa wyszła z nieporozumienia, trochę dezinformacji rzeczywiście było, także z mojej strony. Następnym razem będzie lepiej
Ja mam nadzieję, że cała sprawa wyszła z nieporozumienia, trochę dezinformacji rzeczywiście było, także z mojej strony. Następnym razem będzie lepiej
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Mamy już koniec grudnia. Niedługo WOŚP 2009. Nie chciałem tworzyć nowego tematu, ale nasuwają się samoistnie pytania dotyczące tej imprezy pod względem szczególnie komunikacyjnym
Na przykład takie, czy na linii W będzie brygada wawkomowa? Proszę więc modów o odpowiednie zrobienie ''czegoś'' w tej sprawie, np. zaktualizowanie tego tematu
Z góry dzięki. 
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- a/p TALENT
Brygada, umownie nazywana "wawkomową" czyli W/M4 będzie obsługiwana przez skład 838+1811. Odjazdy z Pl. Narutowicza w godzinach 13.10 14.30 15.50 17.10 18.30 19.44. Przejazd trasą od Pl. Narutowicza Filtrową, Nowowiejską, Marszałkowską, trasą WZ, Targową, Al. Zieleniecka, Al. Jerozolimskie i Grójecka. Obsługę konduktorską stanowić będą: Czaro T-11 w silnikowym, Janek1236 w doczepie. Kwestują: Hafilip84, JacekM, Adam G. i Mateusz72.
15/12/2005-12/7/2019
Kliknij w serce aby przejść na stronę KMKM dla WOŚP!
Jeżeli masz problem to kliknij TUTAJ.
[ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 19:01 ]
Czy i w tym roku będzie System Identyfikacji Wawkomowicza?
Jeżeli masz problem to kliknij TUTAJ.
[ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 19:01 ]
Czy i w tym roku będzie System Identyfikacji Wawkomowicza?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Czemu w wypadku niekorzystnych warunków atmosferycznych autobusy nie będą jeździć? Ktos się boi że zamarzną / roztopią się czy może popekają od mrozu ?
Sorki za sarkazm - ale trochę mnie to zdziwiło - tramwaje moga w każdych warunkach jeździć , a autobusy nie
Sorki za sarkazm - ale trochę mnie to zdziwiło - tramwaje moga w każdych warunkach jeździć , a autobusy nie
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Tak, a wiesz dlaczego?rufio198 pisze:Ktos się boi że zamarzną / roztopią się czy może popekają od mrozu ?
Bo to są zabytki. Tramwaje nie jeżdżą po drogach gdzie jest sól czy insza solanka. Do tego ogrzewanie nie jest wzorcowe (w większości go nie ma).
13 godzin w lodówce nie jest przyjemne.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Ze względu na solankę jaką szczodrze wylewa się ulice w przypadku opadów śniegu - nietrudno się tego domyśleć. Nie mamy ochoty narażac autobusy na zwiększoną i bardzo trudną w walce korozję.rufio198 pisze:Czemu w wypadku niekorzystnych warunków atmosferycznych autobusy nie będą jeździć? Ktos się boi że zamarzną / roztopią się czy może popekają od mrozu ?![]()
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- a/p TALENT
Pytanie, czy wzorem ubiegłego roku " brygada WAWKOMU" podejmie rywalizację o wysokość datków do puszek z pozostałymi "brygadami tramwajowymi"? Jeśli tak , to rozsyłam prywatne zaproszenia do paru "burżujów" o skorzystanie z okazji do spełnienia dobrego uczynku w wagonach brygady W/M4. 
Idiokracja nas otacza
OJP
Rywalizacja kto zbierze więcej... Wszędzie tylko jakaś głupia rywalizacja... Celem nie jest kto czy która brygada zbierze najwięcej tylko ratowanie dzieci! Opamiętajcie się trochę... Nie będę też ukrywał, że od początku byłem przeciwny brygadzie wawkomowej, ale pogodziłem się z tym faktem gdyż nic nie mogę zrobić.
- a/p TALENT
Flaszu, traktuj to jako akcję ZSEPOŁOWĄ mającą na celu zebranie jak największej kwoty na szczytny cel. Od kreatywności i pomysłowości NASZEJ i NASZYCH KOLEGÓW zależy sukces imprezy pt. brygady tramwajowe KMKM /nie tylko WAWKOMU/ w ramach WOŚP 2009. Przy okazji można poznać wielu fajnych kolegów z forum i nie tylko. Ale uważam, że w porównaniu z ubiegłym rokiem trzeba skończyć z postawą tzw. biernej doczepy i w miarę możliwości pomysłem lub czynnie wspomóc KierTramu TLG , kolegów konduktorów i kwestujących.
Idiokracja nas otacza